https://drive.google.com/file/d/1vHf3_k1QXHLANYEpAmzLxRIcHeQOaAav/view

TESUP Norway tilbyr avkastning for ikke-salgsprodukter innen 14 dager etter mottatt levering.

Betingelser og vilkår

Disse vilkårene ble sist oppdatert den 2/1/2019. Bruk av vår nettside og salg og kjøp av varer fra nettstedet styres av våre vilkår og betingelser som beskrevet nedenfor.

 

1. Beskrivelse av varer

Mens vi tar stor forsiktighet for å sikre produktbeskrivelser, bilder, informasjon og priser er nøyaktige, tar vi ikke ansvar for eventuelle unøyaktigheter, feil eller utelatelser. Farger kan variere litt fra de som vises på nettsiden på grunn av begrensningene i Internett-teknologi.

 

I tråd med vår policy om kontinuerlig produktforbedring, TESUP Norway. forbeholder seg retten til å endre, variere eller endre produktspesifikasjonen uten forvarsel.

 

2. Betalingsmetoder og priser

Du kan kjøpe produkter fra dette nettstedet ved hjelp av ditt kredittkort og Paypal-konto.

 

For spørsmål om betaling, vennligst kontakt TESUP Norway.

 

Alle priser er i norske kroner (kr) og kreditt- / debetkorttransaksjoner for bestillinger utenfor Norge vil bli konvertert av kortselskapet til gjeldende valutakurser.

 

Prisene kan endres uten varsel, og derfor kan eventuelle etterfølgende kjøp av samme produkt ikke garanteres til samme pris.

 

Ordrer er akseptert etter eget skjønn, og vi opprettholder retten til å avvise bestillinger uten å gi en forklaring.

 

3. Salgsskatt

Ved behov beregnes Merverdiavgift (MVA) basert på fraktdestinasjon og vil bli inkludert i prisen. For bestillinger som sendes til destinasjoner utenfor Storbritannia, kan ordre være underlagt lokale satser eller importavgift. Disse er ikke inkludert i våre priser, og kundene er fortsatt ansvarlige for betaling av disse skatter og avgifter.

 

4. Leveringsordninger

Normal levering er innen to virkedager, med forbehold om tilgjengelighet. Vi vil varsle deg om varene dine ikke kan sendes innen denne tidsskalaen. Når varer er midlertidig ute, vil vi kontakte deg slik at du kan velge mellom tilbakebetaling på varen, ha den sendt når den er tilbake på lager eller velge et alternativt produkt.

 

Eventuelle levertider er anslått, basert på tilgjengelighet og normal leveringstid på arbeidsdager. Vi tilbyr gratis frakt i sesongbaserte tilbud.

 

5. Garanti

Alle leverte produkter er dekket av TESUPs garanti. Vilkårene varierer fra produkt til produkt.

 

6. Din rett til å avbryte

Du har rett til å kansellere varer uten salg i løpet av fjorten arbeidsdager etter levering og returnere varene som leveres til oss for tilbakebetaling av prisen på varene. Du må varsle oss skriftlig i løpet av denne perioden med din intensjon om å avbryte med en e-post.

 

Eventuelle varer som leveres, må returneres til adressen ovenfor for egen regning innen fjorten dager etter varsel om å avbryte. Hvis varen returneres i sin opprinnelige tilstand, vil du motta tilbakebetaling av varens pris med fradrag av en administrasjonsavgift på 0 kr (ingen administrasjonsgebyr) innen 30 dager etter at du har gitt beskjed om å kansellere.

 

Med mindre varen er defekt, skadet eller ikke som angitt i bestillingsbekreftelsen, er du ansvarlig for kostnadene ved retur av varene. Vi anbefaler at du bruker innspillet levering, da det ikke er bevis på at kvittering er levert. Hvis varene er defekte, vil portokostnadene bli refundert.

 

7. Kundeservice

Skulle du ha en klage med tjenesten eller produktet vi tilbyr, vennligst kontakt kundeservice via e-post.

 

Vi tar sikte på å:

• Bekreft klager innen 5 virkedager

• Gi råd til hvor lang tid det tar å løse klagen

• Hold deg informert gjennom hele prosessen

 

8. Varemerker og opphavsrett

ALLE RETTIGHETER RESERVERES. All bruk, utskrift eller kopiering av materiale på denne nettsiden, unntatt i løpet av surfing, valg av produkter og bestilling fra oss, er strengt forbudt. Enhver utforming av dette nettstedet er forbudt.

 

9. Sikkerhet

Sikkerhet er en av våre høyeste prioriteringer, og vi tar alle forholdsregler for å beskytte dine personlige opplysninger både online og offline. Informasjonen som blir forespurt når du registrerer eller bestiller varer (inkludert kredittkort / debetkortinformasjon) er kryptert med SSL (Secure Socket Layer), bransjestandardkrypteringsprogramvaren.

 

10. Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder kun informasjon som er samlet inn via denne nettsiden.

10.1. Informasjonsinnsamling og bruk

Vi er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Vi eller våre medarbeidere bruker informasjonen du gir oss til å behandle bestillinger eller for å vurdere hvilket produkt som passer best. Vi vil bare bruke informasjonen vi samler om deg lovlig i samsvar med databeskyttelsesloven 1998. Vi vil ikke selge, dele eller leie denne informasjonen til andre leverandører enn det som er beskrevet i denne uttalelsen. Under registrerings- eller bestillingsprosessen samler vi inn noen eller alle følgende opplysninger:

 

• Ditt navn og adresse

• Dine telefonnumre (slik at vi kan kontakte deg i tilfelle en forespørsel)

• Din epostadresse

• Tesup Norway holder ikke opplysningene dine for kredittkort / debetkort, alle kjøpene behandles via Stripe og PayPal

 

11. Juridisk

Kontrakten er underlagt norsk lov og du godtar å underkaste seg de norske domstolers jurisdiksjon.

Disse vilkårene påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter som forbruker.

©2020 BY TESUP NO