earthquake and tesup

Er du klar for et nytt jordskjelv?

Forrige uke mandag, tidlig på morgenen, rammet et forferdelig jordskjelv sørøst i Turkiye. Mer enn tretti tusen mennesker er drept og tusenvis av andre skadet. Det første jordskjelvet med en styrke på 7,5 ble tett fulgt av mange etterskjelv - inkludert ett skjelv med en styrke på 7,7 som økte kraften og forårsaket store ødeleggelser. Eksperter sier at det er et av de dødeligste jordskjelvene i verdens langvarige historie.

Kaldt vær og vinterforhold gjorde livet til jordskjelvoverlevende enda vanskeligere. Tyrkiske myndigheter og ikke-statlige organisasjoner i Turkiye har gjort sitt beste for å hjelpe innbyggerne i 10 berørte byer med helsebehandlinger, overnatting og annen nødvendig støtte. I mellomtiden fortsetter redningsarbeidet med full fart for å redde så mange liv fra de ødelagte bygningene. Mange utviklede land har også støttet Turkiye ved å sende mat, klær og pengedonasjoner, samt ved å sende redningsteamene deres for å delta i redningsaksjoner.

Etter flere jordskjelv har det vært store strømbrudd i de fleste av de berørte områdene og folk har ventet ute i iskalden. Situasjonen er vanskeligere for de små landsbyene i landlige områder, da det vil ta mer tid å fikse elektriske overføringslinjer selv etter at arbeidet med fjerning av rusk er fullført. Vi ser viktigheten av å være energiuavhengig på disse tidspunktene for kontinuiteten i overlevendes liv.

Som TESUP gjør vi vårt beste ved å støtte de berørte menneskene i jordskjelvregionene. Vi sender vindturbiner til de små landsbyene som er rammet av jordskjelvet sammen med teknikerstøtte for å bygge elektrisitetsgenereringssystemer for de regionene som ikke har strømforsyning på grunn av ødeleggelsene. Disse vindturbinsystemene vil generere elektrisitet som kan brukes til oppvarming, matlaging og kommunikasjonsformål.

Vi har også investert i 2 svært viktige FoU-prosjekter som vil være et gjennombrudd i den fornybare energiverdenen og hjelpe mennesker i nødstilfeller og naturkatastrofer som dette. Den første av dem er TESUP Power Truck som er designet for å være en bærekraftig løsning for å gi strøm i tilfelle ekstraordinære hendelser eller omstendigheter som forstyrrer energiforsyningen (Sjekk vår tidligere blogg om TESUP Power Truck). Den andre er TESUP Mobile Battery Pack. Denne bærbare energilagringsenheten er utformet som et mobilt batteri som kan kobles til elbiler for ekstra kjørelengde eller kan kobles til vanlige biler for å fraktes til katastrofeområder som en separat energiforsyningsenhet for strøm og oppvarming. Begge prosjektene går i full fart, og vi vil gjøre vårt beste for å gjøre dem klare og testet i de berørte regionene i Turkiye snart.

Vårt mål er å utvikle innovative løsninger som hjelper mennesker og miljø, og gjør verden til et bedre sted å leve. For å lære mer om våre siste innovasjoner designet for nødsituasjoner og diskutere investeringsmuligheter, vennligst kontakt oss på vår kundeopplevelsesside.