tesup customers

Joining Forces for a Sustainable Future: Vi feirer TESUPs 100 000. kunde!

Hos TESUP er vi sprudlende av spenning for å avsløre en betydningsfull prestasjon i vår søken etter en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Forbered dere på fanfaren mens vi stolt feirer vår 100 000. kunde, en ekstraordinær milepæl som driver vårt husholdningsselskap for fornybare energiløsninger til nye høyder! For å takke hver og en av våre verdsatte kunder, er vi glade for å tilby en rabatt på £100 på alle produktene våre fra 27. juli til 31. juli med koden "100K" . Med våre hjerter overfylte av takknemlighet, la oss ta en reise tilbake i tid for å mimre om utfordringene vi har overvunnet og triumfene vi har delt.

Et globalt fotavtrykk

TESUPs forandringsvinger har tatt flukt til over 50 land over hele verden. På tvers av et imponerende nettverk av 29 land med lokale nettsteder driver produktene våre aktivt strømproduksjon i over 50 land per i dag, noe som gjenspeiler vår bemerkelsesverdige globale rekkevidde og innvirkning. Vi har krysset grenser og hav, og nådd hvert hjørne med vår forpliktelse til å levere bærekraftige, pålitelige og svært effektive energiløsninger. Vi står stolt skulder-til-skulder med et globalt fellesskap som deler vår urokkelige visjon for en renere og grønnere planet.

Veiledende: Nederland, Tyskland og Storbritannia

Mens TESUP betjener kunder i flere land, er det verdt å fremheve den betydelige tilstedeværelsen til våre banebrytere i Nederland, Tyskland og Storbritannia. Disse tre landene har vist eksepsjonell entusiasme og opptak av produktene våre, og banet vei for en bærekraftig fremtid.

1. Nederland: Nederland, kjent for sin progressive miljøpolitikk, har helhjertet tatt imot TESUPs fornybare energiløsninger. Nederlandske husholdninger forstår viktigheten av å redusere sine karbonfotavtrykk. Spesielt representerer Nederland 10 % av TESUPs verdsatte kunder, noe som gjenspeiler deres sterke forpliktelse til bærekraftig livsstil.

🏡 Her er en hjertelig kommentar fra en av våre kunder i Nederland:

"Jeg installerte nylig ATLAS X7 vindturbinen fra TESUP, og den har vært en endring for energibehovene mine. Denne vindturbinen er et vidunder av ingeniørkunst. Jeg er overrasket over mengden elektrisitet den genererer, slik at jeg kan drive strøm. mitt hjem med ren, fornybar energi.." - Erik F. fra Flevoland, NL

2. Tyskland: Som ledende innen fornybar energiadopsjon, står Tyskland som et lysende eksempel på bærekraftig livsstil. TESUP har vært vitne til betydelig interesse og salg fra tyske kunder, som verdsetter påliteligheten og effektiviteten til produktene våre. Sammen driver vi overgangen til ren energi i en av Europas største økonomier. Bemerkelsesverdig nok representerer Tyskland 13 % av TESUPs verdsatte kunder, og bekrefter deres forpliktelse til en grønnere og mer bærekraftig fremtid.

🏡 En av våre kunder fra Tyskland delte også sin erfaring:

"Jeg kan ikke si nok gode ting om TESUP. Produktene deres har forvandlet måten jeg genererer og bruker energi på. Med MAGNUM 5 har jeg vært i stand til å bruke vindkraft og redusere avhengigheten min av nettet betydelig. Jeg er takknemlig å være en del av den fornybare energirevolusjonen ved siden av TESUP." - Lucas D. fra Thüringen, DE

3. Storbritannia: Storbritannia har vært en sterk talsmann for fornybar energi og har satt ambisiøse mål for å redusere klimagassutslipp. TESUP har spilt en viktig rolle i å støtte denne grønne revolusjonen, og gi husholdninger over hele Storbritannia tilgjengelige og rimelige løsninger for fornybar energi. Storbritannia representerer 15 % av TESUPs verdsatte kunder, og viser deres betydelige bidrag til å omfavne rene energiløsninger.

🏡 La oss høre historien til en TESUP-kunde fra Storbritannia:

"TESUPs HERA har vært en forandring for meg. Designet og ytelsen gjør det til et enestående produkt. Jeg installerte det i hagen min, det har generert en jevn tilførsel av ren energi. Den er perfekt for min beliggenhet fordi vindene i min hjembyen er ganske sterk. Det er utrolig å se den positive innvirkningen jeg gjør. " - David L. fra Wales, Storbritannia

Vi er den globale lederen med verdens største installasjonsfotavtrykk.

Et fellesskap drevet av bærekraft

Fra begynnelsen har TESUP vært forpliktet til å styrke husholdninger over hele verden med innovative og pålitelige fornybare energiløsninger. Vårt oppdrag om å fremme bruk av ren energi og redusere karbonfotavtrykk har gitt gjenklang hos et mangfoldig fellesskap av individer som brenner for bærekraft. Hver kunde som slutter seg til vår TESUP-familie styrker vårt kollektive engasjement for å skape en bedre verden for fremtidige generasjoner.

Kraften til samarbeid

Vår reise ville ikke vært mulig uten samarbeidsinnsatsen fra kundene våre. Dine tilbakemeldinger, forslag og lidenskap for bærekraft har spilt en sentral rolle i utformingen av produktene og tjenestene våre. Gjennom dine delte erfaringer og suksesshistorier har du inspirert andre til å omfavne fornybar energi og bidra til en renere verden.

Deling av gleden: Videoer og bilder fra TESUP-kunder

I tillegg til oppriktige attester, har våre utrolige kunder vært snille nok til å dele sine erfaringer gjennom videoer og bilder, og vise hvordan våre fornybare energiløsninger har forvandlet deres hjem og livsstil. Det er hjertevarmende å være vitne til gleden og spenningen til huseiere når de bidrar til en bærekraftig fremtid.

Bli med på reisen

For å uttrykke vår takknemlighet sender vi en hjertelig takk til hver eneste TESUP-kunde, sammen med £100 RABATT på alle produktene våre med koden "100K" fra 27. til 31. juli . Din tillit, lojalitet og engasjement har vært avgjørende for å nå denne utrolige milepælen. Sammen gjør vi en forskjell og inspirerer andre til å ta i bruk bærekraftig praksis.

Takk for at du er en del av TESUP-reisen og for at du omfavner ren energi. La oss fortsette å inspirere andre, de neste 100 000 kundene og mer!