sustainability panel

Going Global London 22 - Panel om bærekraftTesup var på Going Global Exhibition i London.

Vi har annonsert for uker siden at vi ville være med på Going Global Exhibition og nå er tiden inne. Den 16. og 17. november deltok vi på denne utstillingen.


 

På utstillingens første dag var Tesup der for å møte besøkende, utstillere og forretningskolleger over hele verden.


 

Vår direktør i finans, Amanda Pereira, hvis ekspertiseområde er Presentasjoner og forelesninger holdt en tale i panelet om bærekraft og snakket om bærekraft; hensikt; hvordan redusere NetZero; å iverksette tiltak på kort, mellomlang og lang sikt, og deres virkninger; karbonutslipp; hvor mye det koster å være bærekraftig; og forskjellen mellom sol- og vindproduksjon. Siden vi fullt ut støtter bærekraft og fornybar energi, hadde vi mye å si. Hun hadde en fantastisk tale om bærekraft med Rondi Allan fra Sustainable X, og Wayne Cramer fra GW ENERGY, og hun svarte på spørsmål fra både utstillere og besøkende. De som kom for å se oss er veldig heldige og faktisk er vi heldigere å se deg :)


 

Going Global er en stor begivenhet for bedrifter for å samhandle og utvide sine relasjoner. Vi er svært fornøyde med å møte utstillerne og besøkende i London. Bedre sammen for en bærekraftig verden!