happy new year

Godt nytt år

Gratulerer alle sammen, vi har fullført ett år til!


2022 var et slikt år med energikrise, kriger, naturkatastrofer... Selvfølgelig var ikke alt så ille som det høres ut til. Vi hadde det også veldig bra med våre kjære.


For oss hadde vi nye nettsider og lokasjoner, nye produkter, nye kolleger og nye verksteder, nye mobilapplikasjoner på Google play og Apple store. Vi doblet produksjonsarbeidsstyrken internasjonalt og vi deltok på 4 viktige utstillinger over hele verden. Vi startet gratis foredrag om fornybar energi og konsulenttjenester etter salg. Vi hadde rekordhøy skattebetaling i Tyskland. 

For hvert år som går, føler de fleste av oss kompliserte, som å føle glede og tristhet på samme tid. Det er menneskers natur, vi feirer et nytt år med nye forhåpninger samtidig som vi savner de siste årene.


La oss tro på dette nye året av hele vårt hjerte! Husk å alltid ringe for det gode :)


Vi vil ha nye produkter for å møte deg i det nye året som HERA, ATLAS7, ATLASX7 vindturbiner, Tesup Power Truck. Vi skal produsere vindturbinladekontrollere i Storbritannia.


2023 vil komme med all suksess, helse og lykke. Og vi vil alltid være med deg kjære Tesup-familie. La oss gjøre 2023 til et mer bærekraftig og renere år sammen!


Ikke glem å lage nyttårsforsetter.

 

Vi ønsker alt godt for det nye året!