tesup cx

Har du møtt Elene?

Velkommen til Team Series Del 5! I dag er vi glade for å introdusere deg for Elene, vår nye kommunikasjonsekspert hos TESUP! Gjør deg klar til å bli overrasket over hennes superkraft med å bygge vennskapelige bånd med kundene våre og skape et positivt og innbydende miljø for alle. Fra å spre glede og latter til å ha en virkelig innvirkning på verden, Elene er den nye lysende stjernen i vår TESUP-familie! Så, spenn deg fast og bli med oss ​​på nok en spennende reise med vårt utrolige team!

Hver dag har hun det privilegium å få innsikt i nesten alle avdelinger, og tar initiativ til å utforske emner som kan vise seg å være verdifulle i hennes fremtidige virksomhet. Fra å lære om elektrisitet til å samle kunnskap fra ulike avdelinger som markedsføring, logistikk, produksjon og mer, føler Elene at hun er på en kontinuerlig reise med vekst og selvforbedring. Å være omgitt av et team som brenner for å ha en positiv innvirkning på planeten gjør arbeidet hennes hos TESUP enda mer meningsfylt og tilfredsstillende.

Å jobbe på TESUP har vært et livs eventyr for Elene. Hun har blitt positivt overrasket over de ekstraordinære mulighetene som har kommet hennes vei, og bekreftet hennes tro på at livet er fullt av fantastiske muligheter. Dette dynamiske selskapet forstår verdien av å verdsette sine ansattes potensial og støtter aktivt deres vekst og fremgang. Elene føler at hun treffer karrierejackpotten, og er en del av denne styrkende familien som oppmuntrer til kontinuerlig forbedring og jobber dyktig.

Men vent, det er mer! Elenes favoritt ting med å jobbe på TESUP er å være i forkant, å omfavne innovasjon og tenke utover det vanlige. Dette selskapet handler ikke bare om å gjøre salg; de er på et oppdrag for å takle klimaendringer og skape en mer bærekraftig fremtid. Fra å utvikle grønne teknologier til å støtte bærekraftig livsstil, viser TESUP en dyp ansvarsfølelse overfor planeten og dens innbyggere. Og gjett hva? Elene er nå en del av denne ekstraordinære reisen!

Nå, her er den morsomme vrien! Hun deler et felles mål med selskapet hun jobber i: å bidra til menneskehetens velvære. Elene lever en aktiv og atletisk livsstil, løper som vinden og trener på treningssenteret hver dag! Hun handler om å øke bevisstheten for en sunn livsstil, og hennes lidenskap for bærekraft og et sunt miljø gjør jobben hennes enda mer meningsfull. Og det er en annen morsom fakta om Elene: hun elsker valper! Når hun ikke er opptatt med å redde verden med sine kommunikasjonssuperkrefter og fremme bærekraft, kan du ofte finne henne kose og leke med søte valper.

Elene, kommunikasjonssuperhelten, gjør en virkelig forskjell i verden, én positiv interaksjon om gangen! Med sin smittende entusiasme og dedikasjon til en grønnere fremtid, etterlater hun en varig innvirkning på kundene våre og planeten vår. Vi er så heldige å ha henne som en del av vår TESUP-familie! Fortsett å skinne, Elene! Du er en sann inspirasjon for oss alle!