tesup employee

Har du møtt Emre?

Er du spent på å dykke ned i del 3 av vår fengslende serie, "Velkommen teamet"? Forbered deg på å bli fascinert når vi introduserer deg for de bemerkelsesverdige medlemmene av vårt TESUP-team. Vi tror på å avsløre magien bak kulissene, og denne måneden kaster vi søkelyset på Emre, vår anerkjente FoU-direktør hos TESUP!

Emre er det briljante sinnet som er ansvarlig for å drive den tekniske utviklingen og innovasjonen av våre fornybare produkter, inkludert vindmøller i husholdninger, fleksible solcellepaneler og forskjellige andre fornybare energiløsninger. Siden han kom til oss i 2019, har Emre etterlatt en dyp innvirkning på produktene og tjenestene våre. Men han er ingen vanlig FoU-direktør – Emre har tatt på seg flere hatter og har jobbet på tvers av forskjellige avdelinger innen TESUP, inkludert logistikk og ettersalgsstøtte. Da Emre reflekterte over karriereveksten i TESUP, fortalte Emre: "Jeg har hatt muligheten til å jobbe i forskjellige avdelinger, noe som har gitt meg et bredere perspektiv på hvordan selskapet opererer. Det har også gitt meg mulighet til å forstå produktene og tjenestene våre bedre. "

Det som skiller TESUP, for Emre, er kulturen som fremmer innovasjon og omfavner dynamiske ideer. " Jeg elsker at vi ikke er redde for å flytte grenser og tenke utenfor boksen. Det er det som gjør at vi skiller oss ut fra konkurrentene. " forklarte han. La oss nå fordype oss i en typisk dag i Emres liv. Han begynner med omhyggelig å planlegge den daglige arbeidsflyten og identifisere områder for produktforbedringer. Deretter deler han funnene sine med relevante team, for eksempel produksjon og design, og sikrer sømløst samarbeid. Emre opprettholder et urokkelig fokus på oppgavene sine, og sikrer at de blir opprettet, overvåket og tilpasset forhåndsbestemte tidsfrister for langsiktige FoU-prosjekter. Naturligvis setter han stor pris på testresultater og tilbakemeldinger etter salg når han bestemmer forløpet til sine prosjekter.

Men Emres talenter strekker seg utover hans tekniske geni; han er også en begavet musiker. Helt siden tenårene har han klatret dyktig på gitaren. Når han ikke er fordypet i å spille gitar, finner han trøst i å lytte til et mangfoldig utvalg av musikk. Faktisk følger musikk ham under arbeidet med prosjekter, da det hjelper ham å holde fokus og inspirert.

Musikk er imidlertid ikke hans eneste lidenskap. Emre er en ivrig naturentusiast og elsker å tilbringe helgene sine på å utforske underverkene i naturen. Overraskende nok har denne tekniske trollmannen en følsom side og uttrykker sine følelser gjennom poesi. På fritiden fordyper han seg i litteraturens verden, leser og skriver sine egne poetiske kreasjoner. Selvfølgelig gir ingenting ham mer glede enn å tilbringe kvalitetstid med sin elskede familie. Emre deler et dypt bånd med sin kone og sønn, og de legger ofte ut på helgeturer sammen, og lager uforglemmelige minner.

Vi er virkelig takknemlige for å ha Emre som en integrert del av teamet vårt, og tilfører arbeidet hans urokkelig lidenskap og dedikasjon dag etter dag!