tesup employee

Har du møtt Zehra?

Er du nysgjerrig på hva som skjer bak kulissene her? Vel, ikke lurer på mer fordi vår "Welcome the Team Series" er her for å tilfredsstille din nysgjerrighet! Hver måned vil vi introdusere deg for et av våre utrolige teammedlemmer, og gi deg et innblikk i livene deres og hva som får dem til å tikke.

Stol på oss, denne serien kommer til å bli en eksplosjon! Du vil føle at du er der hos oss og blir kjent med våre fantastiske mennesker på nært hold. Så len deg tilbake, slapp av og gjør deg klar til å bli imponert av vårt fantastiske team!

Dagens gjest er Zehra, vår egen digitale detektiv, som alltid er på jakt etter de beste løsningene for kundene våre. Hun er den som holder våre nettsider, Amazon-butikker, eBay-kontoer og digitale markedsføringsplattformer i en særegen form.

Nå tror du kanskje at det å jobbe i den digitale hub er bare moro og spill, men det er ikke alltid solskinn og regnbuer. Vår digitale detektiv må være skarp og på ballen til enhver tid, og sørge for at alt går jevnt og effektivt.

Men ikke bekymre deg, hun er mer enn opp til oppgaven! Bevæpnet med sin pålitelige datamaskin og kaffekoppen, navigerer hun lett gjennom det til tider usikre vannet i den digitale verden. Hun er som en superhelt, men i stedet for å bekjempe kriminalitet, kjemper hun mot dårlig nettsidedesign og langsomme sideinnlastingstider.

Og når det gjelder å finne de best passende løsningene for kundene våre, er vår digitale detektiv en proff. Hun kan alle bransjens beste triks og verktøy, og hun er alltid på utkikk etter nye og innovative måter å hjelpe kundene våre med å lykkes.

Så neste gang du besøker en av nettsidene våre eller gjør et kjøp på en av nettsidene våre eller Amazon, må du vite at vår digitale detektiv er bak kulissene og sørger for at alt går knirkefritt.

I tillegg til alt det digitale detektivarbeidet hennes, er det verdt å merke seg at hun har vært hos oss siden oktober 2022. I løpet av den tiden har hun gitt noen utrolige bidrag til teamet vårt.

En av hennes største bragder har vært å utvikle prosjektet virtuelle landdirektører. Dette prosjektet har vært en game-changer for virksomheten vår, slik at vi kan nå kunder på nye og spennende måter.

Men det er ikke alt. Hun har også jobbet utrettelig for å redigere e-postmarkedsføringsdesignene våre, og oppdatert dem for å være mer visuelt tiltalende og effektive. Og på toppen av det har hun jobbet hardt med å oppdatere Amazon-butikkdesignene våre og endre produktbeskrivelsene i Google-tilbakemeldingene våre.

Alle disse endringene har hatt en merkbar innvirkning på vår virksomhet. Vi har sett en økning i salg, besøkende på nettstedet, åpningsrater for e-post og merkevarebevissthet – alt takket være hennes harde arbeid. Med sine ferdigheter, erfaring og sans for humor er hun virkelig unik.

Vi har spurt henne hvordan karrieren hennes har utviklet seg siden hun startet med TESUP. Hennes egne ord er slik: « Som du vet produserer og selger Tesup vindturbiner og solcellepaneler som gir fornybar energiproduksjon til hele verden. Det gjorde det mulig for TESUP å få et globalt perspektiv med effekten av å tjene over hele verden. Takket være de kontinuerlige forbedringene og utviklingen innen digital markedsføring, forbedrer den seg dag for dag i reklameverktøy og markedsplassplattformer.»

Og da vi spurte hennes favorittdel av å jobbe i TESUP, forklarte hun "Det er flott å være konstant støttet av Tesup, at ideene og arbeidet ditt virkelig blir verdsatt, ditt engasjement og ideer blir alltid verdsatt av Tesup, noe som øker motivasjonen din."

Når det gjelder morsomme fakta om henne: Hun er så emosjonell at du må tenke deg om to ganger før du sier noe fordi hun kan gråte. Hun elsker dyr mer enn mennesker. Åndedyret hennes er en panda, du kan gjette hvorfor? Mannen hennes klager over at hun kommer for sent overalt og er lat. Heldigvis er hun ikke sånn på jobb. Og når det kommer til hobbyene hennes, er hennes to favoritt ting å gjøre å spise og sove. Enten det er en lat søndag tilbrakt i sengen med en god bok og en pose chips, eller en middagslur som blir til en slumrefest hele natten, vet hun hvordan hun skal få mest mulig ut av nedetiden.

Vi er heldige som har en så dyktig og morsom medarbeider på laget vårt. Hun holder alt i gang som en velsmurt maskin, og hun gjør alt med et smil om munnen. Vi kunne ikke bedt om en bedre digital detektiv!