a woman working

Har du møtt Hande?

Vi introduserer Regulatory Wizard
Velkommen til nok et spennende kapittel i teamserien vår, der vi forteller historiene og karrierene til våre eksepsjonelle TESUP-teammedlemmer. La oss i dag møte Hande, en bemerkelsesverdig kjemiingeniør som sømløst har gått over fra legemiddelverdenen til den fornybare energisfæren. Hun spiller en sentral rolle i å sikre at produktene våre oppfyller globale regulatoriske standarder, samtidig som hun strøer litt særhet inn i hennes daglige rutine.
Handes reise begynte med en mastergrad i farmasøytisk teknologi og et tiår med erfaring innen ulike fasetter av farmasøytisk industri. Men livets vendinger førte henne til TESUP, hvor hun nå sikrer at produktene våre overholder regulatoriske krav på tvers av ulike globale markeder. Hennes rolle strekker seg utover papirarbeid; hun er aktivt involvert i å utarbeide og vedlikeholde regulatorisk dokumentasjon, gjennomføre risikovurderinger og støtte risikostyringsaktiviteter.
Hos TESUP har Handes karriere gjennomgått en bemerkelsesverdig utvikling. Skiftet fra legemidler til fornybar energi har endret måten hun tilnærmer seg arbeidet sitt og løser problemer på. TESUPs innovasjonsdrevne miljø har spilt en viktig rolle i hennes karrierevekst, og oppmuntret henne til å nærme seg ideer med nye perspektiver. Denne kreative tilnærmingen bidrar til vår pågående suksess innen bærekraftig energi.
Et av aspektene Hande verdsetter mest ved TESUP er den utsøkte balansen mellom hennes profesjonelle og personlige liv. I den livlige TESUP-settingen står muligheten til å pleie personlige relasjoner og engasjere seg i egenomsorg sentralt. Denne unike arbeidskulturen setter en premie på generell velvære, og gir Hande den dyrebare tiden til å få kontakt med familie, venner og investere i hennes personlige velvære.
I Handes liv er en typisk dag alt annet enn typisk. Hennes største utfordring er å aktivt veksle mellom tre språk. Etter å ha snakket engelsk på et TESUP-møte, kan hun finne seg selv på en foreldre-lærersamling, og delta aktivt på tysk. Av og til blir språkene herlig sammenvevd, noe som fører til morsomme situasjoner der engelske instruksjoner får en tysk smak, og omvendt. Denne språklige akrobatikken gir imidlertid en og annen utfordring for konsentrasjonen hennes.
På månedlig basis er Hande resolut med å sikre at alle våre produkter overholder de nødvendige juridiske standardene. Hun gjennomgår omhyggelig de europeiske normene som ligger til grunn for produktets direktiver og implementerer nødvendige revisjoner. Denne forpliktelsen representerer et betydelig skritt mot å forbedre TESUPs bærekraft og opprettholde de høyeste standardene innen fornybar energi.
kvinne i skogen
Når Hande ikke er forkjemper for overholdelse av regelverk eller bærekraft, liker hun en rekke hobbyer og kan skryte av noen unike særheter. Hun opprettholder sin fysiske form ved å gå på treningssenteret regelmessig og hengi seg til et livlig tennisspill. Men her er det hvor det blir interessant: Hande klarer ikke å mønstre en latter mens han ser på komediefilmer eller komikere. I stedet finner hun konsentrasjonen på travle kafeer i stedet for rolige omgivelser, hvor hun er mer produktiv. Hun spiller alltid symfonisk metalmusikk i bakgrunnen mens hun jobber eller leser. Og i en herlig vri kan hun ikke nyte et egg uten å dryppe det med honning.
Hande er en sann skatt i TESUP-familien. Med sin kombinasjon av ekspertise, tilpasningsevne og et dryss av unikhet tilfører hun en dynamisk og innovativ dimensjon til fornybar energi. Vi er privilegerte som har henne med på laget vårt, som styrer selskapets dedikasjon til bærekraft og velvære, ett forskriftsdokument og honningdrysset egg om gangen. Hande, du er en regulatorisk veiviser, og vi er heldige som har deg om bord!