vr showroom

Få kontakt med våre kunder over hele verden med Virtual Reality fra Alicante og Sao Paulo

Er du klar til å dykke inn i en verden av sanntidsopplevelser? Vel, da ønsker vi deg velkommen til en ekstraordinær epoke med interaksjon! Vi flytter grensene for innovasjon med våre oppslukende Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) opplevelser i våre Customer Experience Centers i Alicante og São Paulo hvor du kan oppleve interaktive videosamtaler og møter med våre eksperter gjennom høyteknologisk virtuell virkelighet .

Tenk deg å gå inn i en verden der virkeligheten sømløst smelter sammen med virtuelle riker, hvor mulighetene er uendelige. Hos TESUP er vi i forkant av VR/AR-revolusjonen, og revolusjonerer hvordan kundene våre engasjerer seg i produkter og tjenester. Med utgangspunkt i denne visjonen har vi etablert våre innovative videosentre for kundeopplevelse i Alicante og São Paulo, og markerer et nytt skritt i vår reise mot å transformere måten folk opplever og samhandler med teknologi.

Vi tilbyr våre kunder transformative opplevelser som går utover tradisjonelle grenser. Med et mål om å gi den beste kundetilfredsheten, tilbyr vi interaktive virtuelle virkelighetsmøter. Du kan oppleve VR-møterom med tilpassede videosamtaler av vårt vennlige og kunnskapsrike CX-team (Amanda, Elene og Marta), som opererer fra både Alicante og São Paulo. Ved å utnytte den avanserte teknologien og ekspertisen som finnes i disse dynamiske byene, er vi forberedt på å gi deg en ekstraordinær online møteopplevelse som vil fullstendig revolusjonere hvordan du samhandler med produktene våre.

Med vårt team av dedikerte VR/AR-eksperter vil du ha sjansen til å få tilgang til personlig veiledning og omfattende kunnskap. Gjennom sanntidsdemonstrasjoner vil du være rustet til å ta informerte beslutninger ved å oppleve produktene våre i virtuelle miljøer som vil transportere deg til en annen dimensjon.

Utforsk de ubegrensede mulighetene, redefiner interaksjonen din med tilbudene våre, og se førstehånds hvordan Virtual Reality omformer fremtiden for interaksjon, dra nytte av raske svar, personlig assistanse og et høyere nivå av tilfredshet gjennom vår lokale tilstedeværelse.

La oss ta forholdet vårt til nye høyder og utforske underverkene til virtuell virkelighet sammen!