atlas wind turbine series

Møt de nye TESUP ATLAS 7 og X7 verdens mest foretrukne vindturbiner!

Noe viktig har laget mat på kjøkkenet vårt en stund, og nå er det på tide å dele det med deg. Møt de nye ATLAS X7 og ATLAS 7! Våre ATLAS vindturbiner har blitt oppgradert og de er nå kraftigere, mer holdbare, ergonomiske og stilige enn noen gang! Med sin nye generator kan de generere opptil 7 kWh strøm i timen.
TESUP ATLAS vindturbiner er verdens mest foretrukne vertikale vindturbiner for husholdninger. Som den globale lederen jobber vi kontinuerlig med produktenes forbedringer, selv for våre bestselgerprodukter, siden innovasjon aldri stopper. Mer kraft, ny innovativ design og bedre holdbarhet til en svært overkommelig pris!
Hva er nytt?
Mer strøm, mer strøm og besparelser
Nye ATLAS-modeller kommer med en kraftigere og mer effektiv 7 kW generator. De kan generere opptil 168 kWh per dag! NYE ATLAS-modeller er konstruert for å gi bedre grep mellom kroppen og bladene, slik at når bladene snur, overføres rotasjonsbevegelsen (kraften) til generatoren uten tap av kraft. Så det gjør ATLAS vindturbiner mer effektive.
Ny stilig og ergonomisk design
Det nylig forbedrede karosseriet gir ATLAS vindturbiner et mer moderne utseende og bedre beskyttelse mot ytre faktorer. I tillegg får den nye kule grå fargen produktene til å se veldig kule og premium ut!
Enklere montering
ATLAS X7 har en ny styreramme som gjør den enda enklere å montere. Med denne nye rammen er det veldig enkelt å holde vingene på linje for å passe til den øvre flensen. Alt du trenger å gjøre er å sette sammen vindturbinen etter hvert trinn i produktets brukerhåndbok. Den totale monteringsprosessen tar bare 30 minutter.
Bedre holdbarhet
Nå bruker vi rustfrie fester på begge ATLAS-modellene for bedre holdbarhet.
Tilpasning
Nye ATLAS X7 gir deg alternativer med 6 eller 12 blader for å justere antall blader på turbinen din avhengig av gjennomsnittlig vindhastighet på din spesifikke plassering.
deler av Atlas vindturbinserie
Nå kan du glede deg over å generere ren energi med kraftigere, holdbare og stilige TESUP-produkter. Bestill din ATLAS vindturbin i dag, kombinasjonen av kraft og innovativ design.