Rising Energy Costs? Start selling your power!

Økende energikostnader? Begynn å selge kraften din!

Har du lagt merke til en økning i allerede dyre energiregninger i det siste? Vel, hovedårsaken bak denne økningen er en dramatisk økning i strømregningen, opp med så mye som 50 % i forhold til i fjor!

Denne økningen har blitt tilskrevet mange faktorer, med økninger i naturgasspriser og forsinkelser til sårt tiltrengte infrastrukturprosjekter for elektrisk produksjon over hele verden som fører til problemer.

Men dette er ikke bare dårlige nyheter, spesielt for TESUP-kunder. Ettersom strømprisene er høyere, vil all strøm du kan generere hjemme og selge tilbake til nettet gi deg mer fortjeneste enn du vanligvis kunne håpe på!

Så ikke vent, få en TESUP-turbin opp og snurrer på taket ditt for å dra nytte av disse høye strømprisene, og redusere turbinens avkastning på investeringstiden. Unngå å bruke ekstra penger på strømmen din med dagens høye priser ved å generere din egen!

Ikke sikker på hvilken turbin du skal bruke eller hvor du skal installere den? Ikke la dette hindre deg i å få installert en turbin! TESUP kan gi deg en arkitektonisk virtuell tjeneste. Hvis du gir TESUP bilder av eiendommen din, kan TESUP-ingeniører anbefale hvilken type turbin som skal installeres og hvor.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne tjenesten, følg lenken nedenfor!