csr projects by TESUP

TESUP styrker verden med 6 nye CSR-prosjekter – Bringing Clean Energy

Som den globale lederen innen husholdningsprodukter for rene energi, legger vi ut på en ambisiøs og styrkende reise med vårt initiativ for samfunnsansvar (CSR). Vårt oppdrag er å gjøre ren energi tilgjengelig og rimelig for alle, uavhengig av beliggenhet eller inntekt. TESUPs visjon er å se deres rene energiprodukter revolusjonere husholdninger over hele verden. For å realisere denne visjonen har vi annonsert seks nye CSR-prosjekter, hver rettet mot et sosialt sårbart sted på alle kontinenter. Disse prosjektene vil gi rene energiprodukter, inkludert fleksible solcellepaneler og vindturbiner, til lokalsamfunn som står overfor utfordrende levekår. Initiativet søker å heve levestandard, helse, utdanning og inntektsmuligheter for disse samfunnene, og bringe dem et skritt nærmere bærekraft og myndiggjøring.

En global visjon for ren energi:

TESUPs oppdrag er forankret i troen på at ren energi skal være tilgjengelig for alle. Vi ser for oss en verden der hver husholdning drar nytte av sine rene energiprodukter, uavhengig av geografiske grenser. Ved å gi folk mulighet til å generere elektrisitet, tar vi sikte på å fremme bærekraftige levemåter og bidra til en renere, grønnere planet.

Prosjekter med et formål:

TESUPs CSR-initiativ vil lansere en rekke prosjekter på tvers av seks kontinenter: Amerika, Afrika, Europa, Asia, Australia/Oceania og Antarktis. Hvert prosjekt vil fokusere på et sted som står overfor sosial sårbarhet og ekstreme utfordringer. Ved å tilby rene energiprodukter, som fleksible solcellepaneler og vindturbiner, har disse prosjektene som mål å forbedre tilgangen til grunnleggende tjenester som sanitær, belysning, kjøling og kommunikasjon. Forvandlingen medført av disse produktene vil forbedre levekårene og åpne for nye muligheter for helse, utdanning og økonomisk vekst i disse samfunnene.

Lokalt samarbeid for global effekt:

TESUP forstår viktigheten av lokal ekspertise og engasjement for å sikre suksess med CSR-prosjekter. Vi vil samarbeide med lokale organisasjoner og myndigheter i hver målregion for å identifisere de mest fortjente samfunnene. Ved å samarbeide med etablerte enheter, tar vi sikte på å utvide rekkevidden og påvirke så mange liv som mulig. I tillegg vil mottakerne motta opplæring og kontinuerlig støtte for å bruke og vedlikeholde de rene energiproduktene, for å sikre bærekraftig effekt på lang sikt.

Ceará - Lighting the Way:

Vårt første prosjekt er allerede i gang i Ceará, en delstat i den nordlige regionen av Brasil. Ceará er kjent for sine utfordrende levekår, med over halvparten av befolkningen på landsbygda som mangler tilgang til det offentlige vanndistribusjonsnettverket. TESUPs beslutning om å lansere prosjektet her stammer fra regionens rike sol- og vindressurser som er perfekte for å utnytte energi gjennom fleksible solcellepaneler og vindturbiner. Ved å bringe rene energiløsninger til Ceará, tar vi sikte på å styrke folkene deres til å generere elektrisitet, og fremme en positiv ringvirkning på deres livskvalitet.

Spre innvirkningen – The Journey Ahead:

Mens vårt første prosjekt er i gang i Ceará, forbereder vi oss på å kunngjøre våre neste prosjekter for andre kontinenter. Ved å kontinuerlig utvide sine CSR-initiativer håper vi å inspirere alle til å bli med hendene i å skape en verden der ren energi er tilgjengelig for alle.

Støtter visjonen:

TESUP oppfordrer alle til å være en del av denne transformative bevegelsen. For å lære mer om initiativet eller utvide din støtte, besøk nettstedet vårt. Hold deg oppdatert med inspirerende historier fra prosjektene ved å abonnere på TESUPs blogg og følge oss på Instagram og Facebook.

TESUPs CSR-initiativ er et kraftig skritt mot å styrke sosialt sårbare samfunn med rene energiløsninger. Ved å lyse opp liv over hele kloden, baner TESUP vei for en bærekraftig fremtid, der ren energi er en grunnleggende rettighet for alle. Bli med TESUP i vårt oppdrag om å gjøre verden til et bedre sted med ren energi!