record sales

TESUP knuser verdens daglige salgsrekord gjennom tidene... Igjen

Vi er begeistret over å kunngjøre at 31. juli oppnådde TESUP nok en historisk milepæl, og brøt verdens salgsrekord for vindmøller til husholdninger igjen!

Takk, våre verdsatte kunder, partnere og teammedlemmer, for deres urokkelige støtte. Denne bemerkelsesverdige bragden hadde ikke vært mulig uten deg. Sammen driver vi en bærekraftig fremtid!

Midt i hvor presserende klimaendringene er, er vi dedikert til å styrke huseiere med rene, fornybare energiløsninger. Denne rekorddagen styrker vårt engasjement for innovasjon og kundetilfredshet. Vi er inspirert av den økende entusiasmen for bærekraftig livsstil. Hvert hjem som omfavner teknologien vår spiller en avgjørende rolle i kampen mot klimaendringer.

Denne milepælen betyr vår kollektive innsats for å bygge en grønnere verden. Vi vil fortsette å flytte grensene, og sikre at produktene våre forblir i forkant av markedet for fornybar energi.

Takk for at du er en del av denne ekstraordinære reisen. Sammen, la oss fortsette å slå rekorder og ha en positiv innvirkning på verden!