Produktservice og Support

 

Skriv inn informasjonen nedenfor slik at vi kan svare på spørsmålet ditt. Last opp en video som viser alle systemkomponenter samt klima- og temperaturvariabler, som solskinn og vindhastighet.

Last Opp Video
Last Opp Foto
Last Opp Foto
Last Opp Dokument

Billetten er sendt inn! Sjekk e-posten din i morgen.

Ofte Stilte Spørsmål

Vindturbiner

Jeg har fått en ATLAS2.0 vindturbin som er koblet til en inverter. Systemet er ugridt og fungerer bra, men hvordan kan jeg forbedre effektiviteten?


ATLAS2.0 vindturbinen er en vertikal vindturbin. Vindturbinen kan starte sin rotasjon ved 7 m/s vindhastighet. Men når den først har begynt å rotere, kan den generere strøm selv ved 4 m/s vindhastighet. På den annen side har vekselrettere en minimum DC oppstartsinngangsspenning på 35 V eller 50 V. Hvis vindhastigheten din ikke er nok til å generere disse spenningene, vil vekselretteren ikke begynne å fungere og kan ikke overføre vindturbinens strøm til strømnettet .
Vindturbinen roterer ikke, er det mulig?


Det er ikke mulig. Årsaken til at turbinen har problemer med å rotere kan være en kortslutning i systemet. Dette kan skyldes at faseledningene er korrodert og berører hverandre eller på grunn av feil potensiometerinnstilling på laderegulatoren. Hvis batteriene også er fulle, kan laderegulatoren stoppe vindturbinen. Og inkompatible enheter som Voltronic alt-i-ett-kontrollere kan stoppe vindturbinen. Fordi disse inkompatible enhetene ikke fungerer med vindturbinene.
Jeg tror vindturbinen min ikke roterer fritt, hvorfor?


TESUP vindturbiner er permanentmagnetgeneratorer med sterke N42 neodymmagneter med stålspor inni. Disse vindturbinene er designet for maksimal kraftytelse. Når vindhastigheten er over 3 m/s, vil turbinen rotere fritt ved å overskride dette holdemomentet (tannmomentet). Noen av våre modeller som ATLAS2.0 har forskjellige mekanismer inne i kroppen for å nå høyere kraftkapasiteter. Disse mekanismene forårsaker ekstra dreiemoment først, det er derfor rotasjonen starter ved 7 m/s vindhastighet. Når turbinbladene en gang begynner å rotere, kan vindturbinen generere strøm selv ved 4 m/s vindhastighet.
Noe stopper vindturbinen min; det fungerte bra før. Hva kan være problemet?


Problemet kan være et av problemene nedenfor.
- Hvis vindturbinen er koblet til et batteri, stopper laderegulatoren vindturbinen når batteriet er fullt til det justerte maksimale ladespenningsnivået.
– Hvis to eller flere kabler berører hverandre kaller vi det kortslutning. Kortslutningen kan stoppe strømstrømmen, og dette kan være en årsak. Kontroller alle kabler og pass på at de ikke berører hverandre.
– Det finnes noen billige hybridbatteri-invertere på markedet. Det finnes batteriinvertere og solcelleladekontrollere kombinert, men disse billige hybridladerinverterne fungerer først som en solcelleladekontroller. Disse enhetene kan stoppe vindturbinene via batteriet.
- Justering av grensespenning med potensiometer kan være feil. Hvis lysdioden lyser, betyr det at den bremser. Hvis potensiometeret er feil innstilt, vil turbinen bremse for ikke å overskride den fastsatte spenningen.
- Bryteren på ladekontrolleren kan være i posisjon 1.

Ladekontrollere

Jeg har satt opp ladekontrollerens maksimale ladespenning til 12V, den ble koblet til et 48V batteri og som et resultat brant ladekontrollerkortet. Er det mulig å erstatte det elektroniske kortet?


Ja, vi kan sende deg en ny, vennligst kontakt oss. Maksimal spenningsbegrensning bør gjøres med potensiometeret på laderegulatoren. Vi anbefaler at denne verdien ikke overskrider 18 V for et 12 V-system, 30 V av denne verdien for et 24 V-system og 58 V for et 48 V-system. Ellers, hvis elementene i ladekontrolleren utsettes for for høy spenning, kan kortet og skjermen brenne.
Det genereres ikke spenning, er det normalt?


Det er ikke normalt. Alle produkter utsettes for en intens test før forsendelse og testbilder lagres i selskapets arkiv. Derfor, hvis systemet ditt ikke genererer spenning, kan det være forårsaket av en oppsettfeil eller en justeringsfeil. Hvis batteriene er fulle, vil laderegulatoren stoppe vindturbinen. Det er derfor du må slå på noen strømforbruksenheter. Hvis installasjonen er riktig, må grensespenningsjusteringen gjøres med potensiometeret på laderegulatoren. Du bør dreie potensiometeret til LED-lampen på potensiometeret slukker. Vi anbefaler at denne verdien ikke overskrider 18 V for et 12 V-system, 30 V av denne verdien for et 24 V-system og 58 V for et 48 V-system.
Hva er den manuelle bryteren (nødbremsen) på laderegulatoren til og i hvilken posisjon skal den være?


Bryteren på laderegulatoren er en manuell bremsebryter for å stoppe vindturbinen i nødstilfeller. For å beskytte systemet i stormfullt vær, kan du aktivere manuell bremsing ved å vri denne bryteren til "1"-posisjon. For at systemet skal fortsette å produsere energi under normale værforhold, må pacco-bryteren betjenes i "0"-posisjon.
Hva er potensiometeret (Max. Battery Charging Voltage Adjustment) på laderegulatoren til?


Potensiometeret på laderegulatoren er for innstilling av maksimal grensespenning dersom laderegulatoren er koblet til et batteri. Vi justerer maks grensespenning slik at den automatisk bremser systemet når spenningen når verdien vi setter ved økt vindhastighet. Vi anbefaler at denne verdien ikke overstiger 18V for et 12V-system, 30V av denne verdien for et 24V-system og 58V for et 48V-system.
Indikerer tallene på ladekontrollskjermen spenningen fra turbinen?


Hvis laderegulatoren er koblet til batteriet, vises batterispenningen på skjermen. Hvis laderegulatoren er koblet til en omformer, viser laderegulatoren spenningen fra turbinen når den brukes i INVERTER-modus. Men denne skjermen er stort sett kun designet for batterispenning. Vennligst ikke bytt til INVERTER-modus når ladekontrolleren er koblet til et batteri!

Invertere

Kan jeg vennligst lære omformerens oppstartsspenning?


Vennligst finn omformerens oppstartsspenningsdetaljer nedenfor.
2 KW Growatt Inverters oppstartsspenning er 50 V.
3 KW Delta WIFI Inverters oppstartsspenning er 35 V og holder driften over 30 V.
5 KW Delta WIFI Inverters oppstartsspenning er 30 V.