Om TESUP NO

 

TESUP produserer vindturbiner og fleksible solcellepaneler.

 

  • Vi leverer varer til døren din med DHL eller UPS. Enkel å installere, QR-kode for å se installasjonsvideoen er på esken.

  • Vi har forskjellige fabrikker, verksteder, lokale lagre og kontorer.

  • Vi opererer i 22 land med lokale lagre, kontorer og ansatte.

  • Vår erfaring og kunnskap om fornybar energi dateres tilbake til 1974. Vi har vært involvert i forskjellige vannkraft-, vind- og solkraftverk med erfaring på 1000+ MW total installert kapasitet.

Oppdrag

Verden var bygget på ikke fornybar energi, men det er på tide å bytte til fornybar energi og raskt. Det kan være vanskelig å gjøre når de fleste fornybare energiteknologier er dyre, men akkurat som en kameleon, kan endringen være enkel med TESUP.

 

  • Vi tilbyr rimelige, innovative, ren energiteknologier av høy kvalitet som kan være tilgjengelig for alle: Huseiere, bedrifter, skoler, ideelle organisasjoner og offentlige organisasjoner.

Syn

Ren energi skal ikke være vanskelig, det skal være en livsstil. Vårt mål er å se TESUP-vindturbiner og fleksible solcellepaneler i drift på hvert eneste hjem i Norge for å generere egen strøm til elbiler og husholdningsbehov.

Vi fortsetter å vokse. Antall salgsfakturaer som er gjort de siste 12 månedene er over 3500 til tross for pandemien. Vi jobber hardt med å liste TESUP på de foretrukne børsene i London og New York før 2025.

IMG_0284.JPG
TESUP_Office.png
TESUP_Office_door.png
TESUP_Office_inside.png

Nadiia Tsymbal 

- Investor Relations Manager