top of page

Assan Aluminium går inn i TESUP-produkter!

TESUP

4. apr. 2022

Pålitelig leverandør

TESUP har alltid forsøkt å gjøre produktene sine så høy kvalitet som mulig. Å lage produkter internt lar TESUP kontrollere kvaliteten på produktene den sender ut, og bygger TESUPs rykte som en ledende leverandør av innenlandske vindturbiner. For å støtte dette i egen produksjon må TESUP ha en utmerket kvalitetsleverandør som leverer materialer av god kvalitet å lage komponenter av. Dette involverer mange forskjellige komponenter og råvarer, totalt mer enn 200 forskjellige råkomponenter og materialer som går inn i hver TESUP vindturbin. Et av de viktigste og mest brukte materialene i TESUP-produkter er aluminium. Dette materialet, vanligvis i form av plater, brukes til å produsere og lage mange av kroppene, skallene og bladene til TESUP-turbiner.Fordeler med de nye materialene


Dette materialet er et godt valg for påføring på vindturbiner på grunn av dets utmerkede styrke til vektforhold. Dette betyr at materialet tåler mye kraft uten å bøye seg samtidig som det har en relativt lav tetthet når det kommer til metaller. I en turbin betyr dette at styrken som trengs for å generere kraft fra vindenergi på riktig måte kan oppnås med lettere komponenter. Lettere komponenter betyr at turbinen har et mindre treghetsmoment (som er en fysisk egenskap til et system beregnet med masse multiplisert med avstanden fra rotasjonssenteret).Dette betyr i hovedsak at turbinen spinner mye lettere enn en tilsvarende turbin laget av for eksempel stål, samtidig som den har et tilsvarende styrkenivå. Faktisk er dette utmerkede forholdet mellom styrke og vekt årsaken til at aluminium og dets legeringer brukes så ofte i flyindustrien og i chassiset til raketter. Sammen med dette gjør overfloden av aluminiummalm i jordskorpen det til et relativt billig materiale å bruke. Bidrar til å redusere kostnadene for TESUP vindturbiner for deg som kunde.
Innsiden av en rakettdrivstofftank, veggene er laget av aluminiumslegering! (https://www.flickr.com/photos/guitarded-pix/7039482197)Pålitelig leverandør


TESUP har brukt aluminiumsmaterialer i produktene sine en stund nå, så du spør, hva er nyhetene? Vel, som jeg er sikker på at du kan se fra tittelen på denne bloggen, har TESUP noen spennende nyheter! TESUP vil nå samarbeide med Assan Aluminium for å forsyne TESUP med alle sine aluminiumsbehov i fremtiden! Assan Aluminium er den nest største aluminiumsprodusenten og leverandøren i Europa, noe som betyr at selskapet har et stort vell av erfaring med levering av aluminium og hvordan man effektivt kan lage det viktige metallet.Dette er en veldig spennende ny utvikling for TESUP, ettersom selskapet vokser er det viktig å sikre at forsyningskjedene for produksjon av TESUP vindturbiner er sterke og har god plass til å vokse for å holde tritt med den økende etterspørselen som TESUP har sett de siste årene år. TESUP er sikker på at Assan Aluminium vil passe godt for de fremtidige behovene til TESUPs produksjonskapasitet. Gjennom selskapets prestisjetunge posisjon som en av de mest produktive aluminiumsprodusentene i verden har selskapet vist en historie med pålitelig forsyning.Produksjonskapasiteten økte

Dette er gode nyheter for TESUP, med ulike globale hendelser og kriser i løpet av de siste årene, har noen leverandører slitt med å opprettholde en riktig og konsekvent forsyning av råvarene sine til ulike industrier over hele verden. Dette har vært et problem for TESUP. Med en økt etterspørsel etter TESUP innenlandske vindturbiner ettersom interessen for fornybar energi øker i popularitet og energiprisene på strømnettet stiger astronomisk, har upålitelige leverandører forårsaket problemer med å levere alle de 200 råvarene som brukes til å lage en TESUP vindturbin.Dette har dessverre ført til flere forsinkelser i TESUP-produksjonen og forsinkelser hos kunder som fra tid til annen mottar sine TESUP-vindmøller. Men med Assan Aluminium som en ny TESUP-leverandør, har TESUP mye mer tillit til at forsyningskjeden vil være uavbrutt. Tross alt har Assan Aluminium en årlig produksjonskapasitet på 100 000 tonn aluminium! Det er 1 km verdt med aluminiumsfolie hvert eneste minutt! Det er virkelig en stor produksjonskapasitet og grunnen til at Assan Aluminium er den nest største aluminiumsprodusenten i Europa.Sertifiseringsstyret for Assan Aluminiums grønne legitimasjon.


Assan Aluminium har også noen gode fornybare og grønne legitimasjoner, noe TESUP, som et fornybar energiselskap, alltid ser etter hos sine leverandører. TESUP erkjenner at for å skape en lysere fremtid for alle i verden, bør alle stadier av produksjonsprosessen gjøres grønne og fornybare. Assan Aluminium tar dette ombord med sine produksjonsanlegg. Selskapet har nylig oppnådd en sertifisering i global bærekraftytelse fra Aluminium Stewardship Initiative (ASI). Dette indikerer at selskapet har blitt sertifisert, gjennom en inspeksjon på stedet av praksisens bærekraft i dets styring, sosiale aspekter og miljøhensyn.


Dette innebærer at selskapet kompenserer for sine Scope 2-utslipp (utslipp produsert ikke av selskapet, men av produsenter av elektrisiteten som brukes til å varmekjøle og drive bygningene som eies av Assan Aluminium) med produksjon av fornybar energi på stedet. I tillegg til en markant reduksjon av karbonavtrykket gjennom bruk av intern resirkulering, høyspesifiserte utslippsfiltreringssystemer og energieffektivitetsprosjekter. Faktisk har selskapet satt av 95 millioner amerikanske dollar til å utvikle en rekke bærekraft- og energieffektivitetsprosjekter i løpet av de neste tre årene!


Ta en titt på noen flere detaljer om Assan Aluminiums bærekraftsplaner her!

(https://www.assanaluminyum.com/en/news/news-from-us/assan-aluminyum-achieves-certified-in-global-standards-by-the-asi)


Det er flott å se et selskap som er så dedikert til bærekraft. TESUP er glade for å samarbeide med Assan Aluminium for å produsere mange TESUP vindturbiner i fremtiden!


Sol og vind hilsen,


TESUP


pålitelig leverandør


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page