top of page

HERA Wind Pro er nå på salg!

TESUP

22. mar. 2023

Ikke vent mer!

Vi er glade for å kunngjøre at vår nyeste vindturbinmodell, Hera Wind Pro, nå er i salg! Denne avanserte modellen tilbyr eksepsjonell effektivitet, pålitelighet og holdbarhet, noe som gjør den til det ideelle valget for enhver husholdning.


Med en 7kW generator i kjernen, kan Hera Wind Pro produsere nok strøm til å drive en hel husholdning, noe som gjør den til den perfekte løsningen for de som ønsker å redusere karbonavtrykket uten å gå på kompromiss med kvaliteten.


Hera er tilgjengelig i tre fantastiske moderne fargealternativer, inkludert Pearl Beige, Pearl Blackberry og Smoke Grey+Red. Færre blader, gjør installasjonsprosessen kortere og tar kun 15 minutter.


Dens innovative design, banebrytende teknologi og avanserte kontrollsystem sikrer maksimal ytelse under alle vindforhold, mens dens holdbare konstruksjon garanterer pålitelig drift i årene som kommer.


Enten du ønsker å drive hjemmet, bedriften eller hele samfunnet, er Hera Wind Pro den perfekte løsningen. Så ikke vent lenger, dra nytte av vårt tidsbegrensede salg og begynn å nyte fordelene med ren, fornybar energi i dag!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page