top of page

PRODUKSJON I STORBRITANNIA

TESUP

29. jul. 2022

Tesup planlegger å produsere solcellepaneler og vindturbinladekontrollere i Storbritannia!

Hva er et solenergipanel?


Blant de fornybare energikildene er solcellepaneler en av de mest brukte. Siden solen, som ikke er avhengig av værforhold som regn og vind, gir en klar bruksmulighet takket være at den står opp om morgenen og går ned om kvelden.


Solenergipaneler omdanner varmen og lyset fra solen til brukbar elektrisk energi og sørger for driften av alle enheter som brukes i hjem og på arbeidsplasser. Cellene på solenergipanelene skaper likestrøm ved å inkorporere solstrålene. Avhengig av bruksområde og mengden energi som ønskes oppnådd, kobles panelene som brukes til hverandre i serie eller parallelt for å konvertere likestrømmen til elektrisk energi.

Hvor lenge har de vært i livene våre og hva brukes de til?


Solenergi er en ikke så ny teknologi som har blitt brukt i armbåndsur og kalkulatorer siden antikken. Små solceller i armbåndsur kan produsere nok energi til å kjøre klokken. At kalkulatorene fungerer i årevis uten å bytte batterier, sikres ved at de produserer energi med solenergi.


Solcellepaneler kan brukes til mange formål, hovedsakelig elektrisitet og varmeproduksjon. Solenergi brukes også til å dekke elektrisitetsbehovet til satellitter sendt til verdensrommet av menneskeheten.

Solcellepaneler kan brukes i hjem, kjøpesentre og arbeidsplasser. Eller, for å dekke energi- og vannbehovet til en industri eller en by, installeres solenergianlegg og mange solcellepaneler plasseres i områder som mottar sollys hele dagen. Kommuner i mange byer etablerer solkraftverk for å dekke strøm- og varmtvannsbehovet til offentlige bygg og boligområder. Over hele verden er det kjent at det er installert systemer selv på motorveier for energiproduksjon fra solcellepaneler.


Som TESUP vet vi hvor viktige solcellepanelene er. Innenfor dette perspektivet produserer vi de mest effektive solcellepanelene:


 • Glassfiberforsterket plast foran og bak cellene, smussbestandig overflate muliggjør høy effektivitet.

 • Den er perfekt for permanent eller bærbar utendørs bruk for å gi gratis strøm for lading av batterier eller omformere for å drive ulike applikasjoner.

 • Panelet er ideelt for bygging av vegger, buede tak, båter, campingvogner, bobiler, bobiler etc.

 • Den kan enkelt passe til formen på enhver overflate. Den kan monteres på mange måter til forskjellige bruksområder; ved hjelp av selvskruende skruer, lim eller DST (Double-sided Tapes).

 • Høy motstand mot saltvannsmiljøet med en forseglet vanntett design gjør dette fleksible solcellepanelet perfekt for båter og marine applikasjoner.

 • En spesielt teksturert overflate brukes i produksjonen og reduserer lysrefleksjonen betydelig og forbedrer ytelsen under dårlige lysforhold og overskyet.

 • Så du trenger ikke bekymre deg for solskinnsværet! Det fleksible TESUP solcellepanelet med 21 % effektivitet og et areal på 1 m2 vil produsere 205 W ved standard testforhold (innstråling på 1000 W/m2), men det kan produsere mer når solen står høyt på himmelen og vil produsere mindre i overskyet eller når solen står lavt på himmelen.
Hva er en ladekontroller?


Ladekontrollere er enheter som lader den elektriske strømmen fra vindenergi til batteriet på en kontrollert måte, dag eller natt, i kraftproduksjonssystemer med vindenergi. Vanligvis regulerer den en viss AC-spenning som en viss DC-spenning og overfører strømmen til de aktuelle stedene. Disse relaterte stedene er enten en batterikrets eller en elektronisk enhet som fungerer med likestrøm.


Vindturbinens ladekontroller balanserer innkommende strøm og spenning. Den sender denne strømmen til batteriene i en viss periode til batteriene er fulle. Den bryter strømmen etter at batteriene er fulle. Og dermed, . På denne måten overlader den ikke batteriene og levetiden til batteriene blir lengre.


TESUP produserer verdens beste vindturbinladekontroller med helautomatisk vindturbinbeskyttelse og manuell nødbrems:

 • En av de mest avanserte ladekontrollerne på markedet i dag.

 • I motsetning til andre kontrollere, er disse flerbruksenhetene designet for å fungere med TESUP vindgeneratorer pluss andre 12V - 24V - 48V vindturbiner.

 • Denne ladekontrolleren konverterer AC (vekselstrøm) til DC (likestrøm) og kontrollerer lading av batteri og inverter som justert.

 • TESUP vindturbinladekontroller er en enkelt enhet for strømstyring på opptil 5KW.

 • Spenningen kan justeres via et potensiometer på CC (Charge Controller).

 • Belastningen forsvinner ved innebygde motstander når batteriene er fulle.

 • Det er to tilgjengelige tilkoblingsmuligheter: Vindturbin > Ladekontroller > Batteri og vindturbin > Ladekontroller > Grid inverter


Hva er nytt?


Som du vet produserer TESUP fleksible solcellepaneler og vindturbinladekontrollere i Europa, og nå planlegger vi å produsere dem også i London, England.


Siden TESUPs hovedkvarter er i London, produserer vi mer enn gjerne våre fleksible solcellepaneler og vindturbinladekontrollere i London.


Følg med for å se "Made in London, England" på dem!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page