top of page

TESUP og Kuehne-Nagel

TESUP

23. okt. 2023

2 verdensgiganter som samarbeider for fremragende drift

I en landemerkeutvikling for å redefinere landskapet innen produksjon og logistikk i Makedonia, er vi stolte over å kunngjøre et spennende samarbeid med Kuehne-Nagel, en global leder innen logistikk- og forsyningskjedeløsninger. Dette strategiske partnerskapet markerer en betydelig milepæl, og setter scenen for innovasjon, vekst og fortreffelighet for TESUP i hjertet av Sørøst-Europa.En kraftig synergiSom kjent for sine banebrytende fornybare energiløsninger, har vi vært på en ekspansjonsbane og forsøkt å øke produksjons- og distribusjonsevnen vår. Partnerskapet med Kuehne-Nagel, et navn som er synonymt med logistikkekspertise, er en naturlig sammenstilling av mål og verdier.Dette samarbeidet er en forpliktelse til å drive produksjonskvalitet, bærekraftighet og sømløs levering av TESUP-produkter over hele verden. Kuehne-Nagels rike erfaring innen forsyningskjedeoptimalisering, kombinert med vår toppmoderne teknologi og forpliktelse til bærekraftig praksis, er satt til å styrke Makedonian Manufacturing Hub.Hovedfordeler med partnerskapetLogistikkeffektivitet: Alliansen vil optimalisere produksjonsprosessene våre og redusere ledetidene betydelig, og sikre raskere levering av produkter til kunder globalt.
Global rekkevidde: Kuehne-Nagels omfattende nettverk med over 1400 lokasjoner i mer enn 100 land vil gjøre oss i stand til å utvide vår globale tilstedeværelse og levere fornybare energiløsninger til nye markeder.
Bærekraft i kjernen: Både TESUP og Kuehne-Nagel er dedikert til miljøvirksomhet. Dette partnerskapet vil legge vekt på bærekraftige logistikkløsninger, redusere karbonfotavtrykk og omfavne grønn forsyningskjedepraksis.
Innovasjon og teknologiintegrasjon: Våre innovative teknologier vil bli integrert med Kuehne-Nagels logistikkløsninger, og sikrer sporing i sanntid, åpenhet og smidighet i driften.Veien fremoverTESUP og Kuehne-Nagel-partnerskapet betyr et stort sprang mot en bærekraftig og sammenkoblet fremtid for Makedonia sammen med Sør-Europa, underbygget av teknologisk innovasjon, miljøansvar og fremragende produksjon. Dette strategiske samarbeidet vil ikke bare styrke Makedonias rolle i global produksjon, men også bidra til den verdensomspennende overgangen til bærekraftige energiløsninger.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page