top of page

TESUP slår alle rekorder: Produserer mer enn 300 vindturbiner daglig!

TESUP

21. jul. 2023

Tekniske gjennombrudd i Alicante og Skopje tar TESUP til nye høyder

Med åpningen av våre nye konstruksjons- og produksjonssentre i Alicante og Skopje har vi slått vår tidligere rekord og produserer nå over 300 vindturbiner daglig. Dette markerer et viktig skritt fremover for TESUP, særlig i kjølvannet av den globale pandemien og den siste tidens konflikter verden over. TESUPs innovative tekniske løsninger, med våre dedikerte team i Alicante og Skopje i spissen, har spilt en avgjørende rolle i denne bemerkelsesverdige prestasjonen.


Virkningen av pandemien og de påfølgende konfliktene har vært merkbar over hele verden og forårsaket forstyrrelser i en rekke bransjer. Vårt engasjement for bærekraftig energi har imidlertid holdt oss i gang uavhengig av disse utfordringene. Ved å utnytte vår ekspertise og besluttsomhet har vi kommet styrket ut av dette med vekst og fremgang.

Gjennom geniale forbedringer i produksjonsprosessene og strømlinjeformet drift har TESUP økt produksjonen eksponentielt og satt en ny bransjestandard.


Betydningen av det vi har oppnådd, handler om mer enn bare tall. Hver produserte vindturbin representerer et skritt nærmere en grønnere fremtid, noe som reduserer avhengigheten av fossilt brensel og demper de negative effektene av klimaendringene.

Gjennom kontinuerlig forskning og utvikling, strategiske samarbeid og et sterkt fokus på kvalitet har TESUP som mål å fortsette suksessen og skape en lysere, renere og mer velstående fremtid for alle.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page