top of page

Tesup støtter folket med utøvende utdanning fra verdens beste universiteter

TESUP

27. feb. 2023

Tesup investerer i mennesker i dype universiteter som MIT.

Vi er stolte av å kunngjøre at Tesup støtter kolleger i videreutdanning i sjanser i verdensklasse. Vi har allerede støttet noen av våre ansatte i deres MBA -er og høyere utdanning siden begynnelsen.


Vi tror at utdanning er et kraftig verktøy for personlig og samfunnsmessig vekst. Av denne grunn støtter vi dem i høyere utdanning gjennom økonomisk og moralsk støtte, for eksempel å sponse dem for å delta på programmer i de mest prestisjefylte universitetene som MIT. Vi ønsker at hver og en av våre ansatte skal bli en forstyrrer i morgendagens industri for fornybar energi. Å gi dem utøvende utdanning på toppnivå er bare en av handlingene vi har tatt mot dette målet.


Å være en del av reisene sine og være vitne til at de utvikler karrieren er spennende. Vi er godt klar over at ikke bare støttende hjelper ansatte til å vokse personlig og profesjonelt, men det bidrar også til en positiv selskapskultur som verdsetter kontinuerlig læring og utvikling.


Hos Tesup tror vi at utdanning er en livslang forfølgelse, og vi er opptatt av å støtte våre ansatte når de fortsetter å lære og vokse gjennom livet. Det er en klar demonstrasjon av vår forpliktelse til deres personlige og profesjonelle vekst og viser at vi verdsetter våre ansatte og deres fremtid.


Våre ansatte er godt klar over at Tesup -selskaper alltid støtter dem pedagogisk og økonomisk innenfor høye internasjonale standarder til enhver tid og nivåer.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page