top of page

TESUP tar verden med storm: Nye, egeneide knutepunkter

TESUP

13. sep. 2023

TESUP utvider kontorene sine over hele verden dag for dag.

Vi er glade for å kunne dele en fantastisk oppdatering med dere, kjære lesere. I tillegg til våre dusinvis av kontorer rundt om i verden har vi åpnet to nye kontorer. Det ene ligger i Skopje i Sør-Europa, det andre i Anatolia, et sentralt knutepunkt for kunder i Vest- og Sentral-Asia. Begge steder er det rikelig med sol- og vindkraft i verdens mest rolige natur.


Begge fungerer som TESUPs regionale hovedkontor for Sør-Europa. Kontorene er bemannet med et team av erfarne fagfolk som er ansvarlige for prosjektering, salg, markedsføring og kundestøtte i regionene og på verdensbasis.


De nye kontorene er en del av TESUPs pågående ekspansjon til nye markeder rundt om i verden. Åpningen av de nye kontorene er en viktig milepæl for TESUP. Det viser at vi er opptatt av å utvide vår globale rekkevidde og gi kundene våre den beste servicen.Bursdagsfeiring på kontoret*


De nye kontorene er romslige og godt innredet, noe som gir de ansatte et komfortabelt og avslappende miljø. Det er et godt sted for å knytte bånd, samarbeide og skape varige minner sammen. De nye kontorene vil hjelpe oss med å nå målene våre om å skape bedre løsninger for både kundene våre og resten av verden. Hold utkikk, for det er en sjanse for at vårt neste kontor kan komme til din by!

bottom of page