top of page

TESUP utvider produksjonen til Makedonia

TESUP

27. apr. 2023

Bærekraftige fornybare energiløsninger i Balkanregionen

Som et ledende fornybar energiselskap er vi nok en gang stolte over å kunngjøre åpningen av vårt nye produksjonsanlegg i Makedonia. Dette nye anlegget, i tillegg til våre eksisterende produksjonsanlegg rundt om i verden, vil tillate oss å utvide vår produksjonskapasitet og bedre betjene våre kunder i Balkan-regionen.


Tesup er forpliktet til å tilby bærekraftige, fornybare energiløsninger for miljøet. Med vårt nye produksjonsanlegg i Makedonia vil vi være i stand til å produsere vindturbiner og solcellepaneler av høy kvalitet lokalt, redusere transportutslipp og forbedre vår generelle miljøpåvirkning.


Vårt nye anlegg i Makedonia vil spille en viktig rolle i å levere produktene våre til naboland som Kosovo, Serbia, Bulgaria, Hellas og Albania. Ved å produsere lokalt vil vi redusere karbonutslippene knyttet til frakt og transport betydelig.


Vi er glade for å utvide produksjonskapasiteten vår i Makedonia og ser frem til å fortsette å utvikle banebrytende fornybare energiløsninger som bidrar til å beskytte planeten og forbedre folks liv. Takk for at du var vitne til våre prestasjoner.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page