top of page

Vi elsker forretningsreiser hos TESUP og gjør dem alltid ekstraordinære.

TESUP

28. jul. 2023

Spennende reise til fabrikker og verksteder.

Forrige uke begav våre entusiastiske teammedlemmer seg ut på en spennende reise for å besøke noen av våre fabrikker og verksteder. Hos TESUP forstår vi betydningen av førstehåndserfaring i produksjonsprosessen. Med ulike avdelinger og ekspertise, inkludert eksterne arbeidere, arrangerer vi jevnlig møter og turer for å fremme samarbeid og innovasjon.


Som et ledende selskap innen rene energiløsninger, tror vi på å bryte med tradisjonelle normer, selv når det gjelder forretningsreiser. Vi er lidenskapelige ikke bare for det vi gjør, nemlig å generere og tilby bærekraftige energiløsninger, men også for å skape uforglemmelige øyeblikk og opplevelser for vårt team.


Under vår siste forretningsreise oppnådde vi effektivt våre mål, testet teknologier for produksjon av solcellepaneler, og deretter var det tid for velfortjent avslapping. Så vi bestemte oss for å gripe muligheten til å delta i et morsomt windsurfing-eventyr! Etter denne teamengasjementaktiviteten opplevde vi autentisk matprøving og ga en varm velkomst til vår CX-direktør.TESUP legger enorm vekt på å skape et blomstrende forretningsmiljø, og en av våre kjerneverdier er å prioritere våre mennesker. Vi forstår at deres lykke og tilfredshet er avgjørende for vår suksess som selskap.


Å se gleden og tilfredsheten i ansiktene til våre teammedlemmer ved dagens slutt er en konstant påminnelse om hvorfor vi elsker det vi gjør. Glade ansatte bidrar til vekst og fremgang for en virksomhet, og hos TESUP forblir vi forpliktet til å dyrke en slik atmosfære.


Hos TESUP former vi ikke bare en grønnere fremtid med våre innovative løsninger, men fremmer også en arbeidskultur som verdsetter opplevelser, samarbeid og trivsel for våre bemerkelsesverdige teammedlemmer.

bottom of page