top of page

60 minutter for jorden

Er du klar for å feire Earth Hour 25. mars? Det er på tide å slå av lyset, koble fra elektronikken og gjøre deg klar for litt miljøvennlig moro!

Hva er Earth Hour, spør du kanskje? Det er en global begivenhet som finner sted hvert år der mennesker rundt om i verden slår av sine ikke-nødvendige lys og apparater i én time, fra 20:30 til 21:30 lokal tid. Målet er å øke bevisstheten om klimaendringer og inspirere enkeltpersoner og lokalsamfunn til å iverksette tiltak for å beskytte planeten.


Men bare fordi lysene er av, betyr ikke det at moroa må ta slutt. Her er noen ideer for hvordan du kan få mest mulig ut av Earth Hour:
  • Arranger et middagsselskap med levende lys. Samle noen venner og familie og spis et koselig måltid ved levende lys. Du kan til og med gjøre det til en godbit og utfordre alle til å ta med en rett laget med lokale, bærekraftige ingredienser.
  • Ha en glød-i-mørke dansefest. Bryt ut glødepinnene og dans hele natten til favorittlåtene dine. Dette er en flott aktivitet for barn (og voksne som er unge til sinns).


  • Spill brettspill eller kort med lommelykt. Støv av de gamle brettspillene og utfordre vennene dine til et parti Monopol eller Scrabble. Eller, hvis du føler deg eventyrlysten, kan du prøve å spille kort med lommelykt.  • Gå på stjernekikking. Med lysene slukket vil stjernene være mer synlige enn noen gang. Finn et rolig sted utendørs og nyt nattehimmelens skjønnhet. Du kan til og med laste ned en app som SkyView for å hjelpe deg med å identifisere konstellasjoner.


  • Ta en spasertur eller sykkeltur. Få litt frisk luft og tren ved å ta en spasertur eller sykkeltur rundt i nabolaget ditt. Bare pass på å bruke refleksutstyr og vær trygg i mørket.Dette er bare noen få ideer for hvordan du kan gjøre Earth Hour morsomt og meningsfylt. Uansett hva du gjør, husk at hver liten bit hjelper når det gjelder å beskytte planeten vår. Så slå av lysene, og la oss feire Earth Hour sammen!


Du kan telle ned til Earth Hour herfra!I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page