top of page

Sammen for en bærekraftig fremtid: Vi feirer TESUPs kunde nummer 100 000!

Vi i TESUP er sprengfulle av begeistring over å kunne løfte på sløret for en betydningsfull prestasjon i vår søken etter en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Gjør dere klare for fanfaren når vi stolt feirer vår 100 000. kunde, en ekstraordinær milepæl som tar vårt selskap for fornybare energiløsninger til nye høyder! For å takke hver og en av våre verdsatte kunder tilbyr vi en rabatt på 1000 kr på alle våre produkter fra 27. juli til 31. juli med koden "100K". Med hjertene våre fulle av takknemlighet tar vi en reise tilbake i tid for å minnes utfordringene vi har overvunnet og triumfene vi har delt.Et globalt fotavtrykk

TESUPs forandringsvinger har nådd over 50 land over hele verden. Gjennom et imponerende nettverk av 29 land med lokale nettsteder bidrar produktene våre aktivt til strømproduksjon i over 50 land per i dag, noe som gjenspeiler vår bemerkelsesverdige globale rekkevidde og påvirkningskraft. Vi har krysset landegrenser og verdenshav og nådd ut til alle hjørner med vårt engasjement for å levere bærekraftige, pålitelige og svært effektive energiløsninger. Vi er stolte av å stå skulder ved skulder med et globalt samfunn som deler vår urokkelige visjon om en renere og grønnere planet.


Leder an: Nederland, Tyskland og Storbritannia

TESUP betjener kunder i flere land, men det er verdt å fremheve den betydelige tilstedeværelsen av våre pionerer i Nederland, Tyskland og Storbritannia. Disse tre landene har vist eksepsjonell entusiasme og oppslutning om produktene våre, og baner vei for en bærekraftig fremtid.


1. Nederland: Nederland, som er kjent for sin progressive miljøpolitikk, har omfavnet TESUPs fornybare energiløsninger helhjertet. Nederlandske husholdninger forstår viktigheten av å redusere karbonavtrykket sitt. Nederland utgjør 10 % av TESUPs verdsatte kunder, noe som gjenspeiler deres sterke engasjement for en bærekraftig livsstil.


🏡 Her er en oppriktig kommentar fra en av våre kunder i Nederland:

"Jeg installerte nylig ATLAS X7-vindturbinen fra TESUP, og den har vært en "game-changer" for energibehovet mitt. Denne vindturbinen er et teknisk vidunder. Jeg er forbløffet over hvor mye strøm den genererer, slik at jeg kan forsyne hjemmet mitt med ren, fornybar energi." - Erik F. fra Flevoland, NL


2. Tyskland: Tyskland er ledende når det gjelder å ta i bruk fornybar energi, og er et lysende eksempel på en bærekraftig livsstil. TESUP har opplevd betydelig interesse og salg fra tyske kunder, som setter pris på påliteligheten og effektiviteten til produktene våre. Sammen driver vi overgangen til ren energi i en av Europas største økonomier. Det er bemerkelsesverdig at Tyskland representerer 13 % av TESUPs verdsatte kunder, noe som bekrefter deres engasjement for en grønnere og mer bærekraftig fremtid.


🏡 En av kundene våre fra Tyskland delte også sine erfaringer:

"Jeg kan ikke få sagt nok gode ting om TESUP. Produktene deres har forandret måten jeg genererer og forbruker energi på. Med MAGNUM 5 har jeg kunnet bruke vindkraft og redusere min avhengighet av strømnettet betydelig. Jeg er takknemlig for å være en del av den fornybare energirevolusjonen sammen med TESUP." - Lucas D. fra Thüringen, DE


3. Storbritannia: Storbritannia har vært en sterk forkjemper for fornybar energi og har satt ambisiøse mål for å redusere klimagassutslippene. TESUP har spilt en viktig rolle i denne grønne revolusjonen ved å tilby husholdninger over hele Storbritannia tilgjengelige og rimelige fornybare energiløsninger. Storbritannia står for 15 % av TESUPs verdsatte kunder, noe som viser deres betydelige bidrag til å omfavne rene energiløsninger.


🏡 La oss høre historien til en TESUP-kunde fra Storbritannia:

"TESUPs HERA har forandret alt for meg. Designet og ytelsen gjør den til et enestående produkt. Jeg installerte den i hagen min, og den har generert en jevn tilførsel av ren energi. Den er perfekt for stedet der jeg bor, for det blåser ganske mye i hjembyen min. Det er utrolig å se den positive effekten jeg oppnår. " - David L. fra Wales, Storbritannia


Vi er verdensledende og har flest installasjoner på verdensbasis.


Et samfunn drevet av bærekraft

Helt fra starten av har TESUP vært opptatt av å gi husholdninger over hele verden innovative og pålitelige fornybare energiløsninger. Vår misjon om å fremme bruk av ren energi og redusere karbonavtrykket har gitt gjenklang i et mangfoldig fellesskap av mennesker som brenner for bærekraft. Hver kunde som blir en del av TESUP-familien, styrker vårt felles engasjement for å skape en bedre verden for fremtidige generasjoner.


Kraften i samarbeid

Reisen vår hadde ikke vært mulig uten samarbeidet med kundene våre. Deres tilbakemeldinger, forslag og lidenskap for bærekraft har spilt en avgjørende rolle i utformingen av våre produkter og tjenester. Gjennom deres felles erfaringer og suksesshistorier har dere inspirert andre til å ta i bruk fornybar energi og bidra til en renere verden.


Deler gleden: Videoer og bilder fra TESUP-kunder

I tillegg til oppriktige vitnesbyrd har våre fantastiske kunder vært så vennlige å dele sine erfaringer gjennom videoer og bilder som viser hvordan våre fornybare energiløsninger har forvandlet hjemmene og livsstilen deres. Det er hjertevarmende å være vitne til huseiernes glede og begeistring når de bidrar til en bærekraftig fremtid.
Bli med på reisen

For å uttrykke vår takknemlighet sender vi en hjertelig takk til hver eneste TESUP-kunde, sammen med 1000 kr rabatt på alle våre produkter med koden "100K" fra 27. til 31. juli. Din tillit, lojalitet og dedikasjon har vært avgjørende for at vi har nådd denne utrolige milepælen. Sammen gjør vi en forskjell og inspirerer andre til å ta i bruk bærekraftige metoder.Takk for at du er en del av TESUP-reisen og for at du omfavner ren energi. La oss fortsette å inspirere andre, de neste 100 000 kundene og enda flere!


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page