top of page

Det er ingen planet B! Hvis vi ikke begynner nå, når?

Mange tenker fortsatt på klimaendringer som noe fjernt, naturlig eller for stort til å forestille seg. Utslipp, CO2, netto karbon, menneskeskapt er ikke ordene for å starte morgenen. Dette hindrer oss i å bry oss om den største trusselen mot planeten vår. Hvordan føle behovet for å starte det akkurat nå?

  • Første trinn er å bruke enkelt språk

Klima = ekstrem om

Oppvarming = overoppheting

Ren energi = billig energi

  • Andre trinn er å forstå at det berører deg personlig

Lokal flom er viktigere enn global oppvarming. Teelskere, vær oppmerksom! Te vil miste sin rikdom av smak når resultatet av den globale temperaturstigningen intensiveres. Foreldre. Hold verden trygg, sunn og levende for barna. Som du ser har alle en grunn til å bry seg.


Ekstrem vær er din personlige bekymring fordi den kommer til å skade menneskene og tingene du elsker.  • Tredje. Se for deg et tykt teppe med karbonforurensning som omgir jorden, og som oppvarmer planeten farlig.


Akkurat nå varmer verden opp til 100 ganger raskere enn den har gjort tidligere. Det er fordi vi har brent milliarder av tonn kull, olje og naturgass, som frigjør karbonforurensning i luften som fanger opp solvarmen. Forurensningen vår forblir i atmosfæren som et teppe. La oss våkne fra søvn sammen og kaste dette teppet av! La oss redde verden sammen fra overoppheting før den blir irreversibel. Det er en jord, vi må samarbeide for å redde den.


DET ER IKKE JORD. DET ER OSS.

DET SKJER RETT NÅ.

DET KAN LØSTES.Det er ikke for sent å forhindre worst case-scenarier. Men for å gjøre det, må vi slutte å forurense, og det betyr å flytte fra fossile brensler til de rene, fornybare energikildene i det 21. århundre. Som samfunn har vi allerede teknologien til å bygge en ren økonomi som skaper millioner av arbeidsplasser og en stabil verden. Hvorfor starter vi ikke fra vårt eget miljø, fra hjemmet vårt? TESUP er ved din side med de nyeste teknologiproduktene for denne endringen!


#elektronikk # fornybar energi #grønn #alternativ energi # vindenergi # vindenergi # vindturbiner # rengjøringsenergi # rengjøring av miljøet #vannpumpe

bottom of page