top of page

Din trinnvise guide til kjøp av vindturbin!

Mange mennesker ønsker å forbedre sin bærekraft og redusere sin samlede påvirkning på miljøet. Fornybar energiproduksjon hjemme er en fin måte å redusere utslippene og til og med spare penger på strømregningen. Installasjon av innenlandske fornybare energisystemer kan være en stor investering, noe som gjør at noen er usikre på hvordan de skal nærme seg installasjonen, blir bekymret og får kalde føtter. Hvis du også er en av disse personene, er i dag din lykkedag! Her er din TESUP trinnvise instruksjonsguide for å kjøpe en vindturbin. Den går gjennom et par ting du bør vurdere når du ser på hvordan du installerer en vindturbin til hjemmet eller bedriften din, og hvordan du får mest mulig ut av turbinoppsettet ditt!


Makt uavhengighet


Trinn 1: Det første trinnet for en potensiell vindturbineier er å bare forestille seg å eie en vindturbin. Jeg vet at dette kan høres dumt ut, men å se for seg en vindturbin installert på eiendommen din og alle fordelene den kan gi er et godt skritt for å sikre at en vindturbin passer for deg. Tenk deg følelsen av å generere din egen elektrisitet ville gi deg, følelsen av prestasjon i å produsere elektrisitet! I tillegg til å være trygg i vissheten om at du bidrar til å redusere utslipp, reduserer din påvirkning på miljøet.


Du kan også tenke på de konkrete fordelene. Gjennom å generere din egen kraft kan du selge elektrisitet direkte til nettet, og tjene på turbinen din. Selv om du ikke velger å ta denne ruten, vil pengene du sparer ved å ikke betale nettet for strømmen din være gode å ha. Dette gjelder spesielt for dagens energimarkeder som har sett høyere og høyere strømpriser rundt om i verden. Du kan unngå denne typen

av politisk motiverte markedskrefter ved ganske enkelt å bli

uavhengig av nettet, noe som gir deg sjelefred at så lenge vinden blåser vil du ha kraft!Vindturbinstørrelse

Trinn 2: Begynn å undersøke turbiner for å få en generell idé om hvor stor en turbin kan være og hvordan den kan passe inn i eiendommen din. Sørg for å undersøke eiendommen din og vurdere forskjellige steder hvor vindturbinene kan installeres. Vurder en rekke monteringsalternativer, mange mennesker monterer vindturbinene sine på taket av eiendommene sine, mange velger også å montere vindturbinene sine på monteringsstenger i en åpen plass på eiendommen. Hvilken som er best for din applikasjon avhenger av lokale planlover og plasstilgjengelighet.


Planlegg budsjettet ditt
Trinn 3: Trinn nummer tre er knyttet til finansiering av vindturbinen din. Å installere en vindturbin på eiendommen din kan være en stor investering. Selv om forhåndskostnaden er ganske stor, husk besparelsene og potensielle fortjenesten turbinen din kan gi, og du kan betale tilbake kostnadene for turbinen innen få år. Gjennomsnittskostnaden for en TESUP innenlands vindturbin er omtrent $1100 (USD), husk at du også trenger en passende ladekontroller for å drive turbinen på en sikker måte. En TESUP ladekontroller, egnet for alle TESUP vindturbiner, kan kjøpes for ytterligere $210 USD.
En rekke batterier er også nødvendig for de fleste vindturbinoppsett for å lagre elektrisiteten vindturbinen din genererer. Et litiumionbatteri av god kvalitet, den mest brukte batteritypen for denne applikasjonen, vil koste omtrent $300 USD, men kan være høyere avhengig av lagringskapasiteten du trenger for oppsettet ditt. Hvis du ønsker å selge energi generert av vindturbinen din til nettet og generere en direkte fortjeneste fra turbinen din, må oppsettet ditt også inkludere en omformer. Dette utstyret konverterer strømsignalet fra DC til AC slik at det er kompatibelt med nettet. En kompatibel TESUP-omformer kan kjøpes for $520. Alt i alt vil investeringen sannsynligvis være ~$1600 USD uten en omformer og ~$2100 USD med en inverter.

Trinn 4: Hvordan velge turbinen som passer for deg. Nå du har tenkt på hvordan en vindturbin kan passe inn i eiendommen din, er det på tide å velge den vindturbinmodellen som passer best for dine behov. Det er et par hovedhensyn, nemlig effekten til turbinen din; hvor mye strøm turbinen din produserer hvert sekund og type turbin; horisontal eller vertikal akse. Effektvurderingen kan finnes i hver av vindturbinens produktbeskrivelser, i hovedsak jo høyere effekt, jo mer strøm produserer en turbin. Å tilpasse denne verdien til strømbehovet i hjemmet ditt er en god tilnærming til å velge riktig verdi.

Den andre hovedhensynet er typen turbin du installerer. Når det gjelder TESUP-turbiner, er alternativene dine enten turbiner med vertikal akse, slik som Atlas-modellene, eller turbiner av horisontal løftetype, nemlig Magnum5- og MasterX-modellene. Denne typen turbin har generelt en lavere starthastighet, begynner å spinne under lavere vindhastigheter, noe som resulterer i at turbinen spinner oftere. Denne typen er generelt mer stillegående enn sin horisontale akse motstykke. Vindturbiner med horisontal akse er mer effektive til å konvertere kinetisk vindenergi til den rotasjonsbevegelsen som er nødvendig for kraftproduksjon. Siden de har en høyere starthastighet er det vanligvis nødvendig med sterkere vind for å drive denne turbinen. En turbin av typen Magnum 5 horisontalløft.

Trinn 5: Kjøp turbinen din. Dette trinnet er enkelt, for å kjøpe en TESUP-turbin, følg ganske enkelt lenken nedenfor til nettstedet, velg produktkombinasjonen du trenger ved hjelp av rullegardinmenyene og fortsett til kassen. Hvis du har spørsmål i løpet av bestilling av varene dine, kan et TESUP-teammedlem være tilgjengelig for å tilby hjelp, send en melding via kontaktdelen på TESUP-nettstedet, og noen vil kunne hjelpe deg. Hvis du trenger mer inngående hjelp, tilbyr TESUP også en konsulenttjeneste for å hjelpe deg med å implementere ditt fornybare energisystem.

Trinn 6: Sett opp vindturbinen din. Følg instruksjonene i bruksanvisningen for å montere og installere turbinen. TESUP anbefaler at du konsulterer en elektriker når du installerer elektrisk utstyr som vindturbiner, ladekontrollere eller kraftomformere.Nyt ditt riktige valg!


Trinn 7: Len deg tilbake og nyt turbinen din! Sitt i hagen din og se turbinen snurre forsiktig og generere strøm til husholdningen din, ta en titt på strømregningene dine fra tid til annen og se hvor mye det å ha din egen kraftproduksjon bidrar til å redusere den, det vil bli betalt ned på kort tid ! Og til slutt, sett pris på din rolle i å redusere din innvirkning på miljøet ditt og bidra til å skape en mer bærekraftig fremtid for alle!
I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page