top of page

Effektiv snakk om klimaendringer

Mange tenker fortsatt på klimaendringer som noe fjernt, naturlig eller for stort til å forestille seg. Utslipp, CO2, netto karbon, menneskeskapt er ikke ordene for å starte morgenen. Dette hindrer oss i å bry oss om den største trusselen mot planeten vår. Hvordan føle behovet for å starte det akkurat nå?

  • Første trinn er å bruke enkelt språk

Klima = ekstrem om

Oppvarming = overoppheting,

Ren energi = billig energi

  • Det andre trinnet er å forstå at det berører deg personlig

Lokal flom er viktigere enn global oppvarming. Te elskere, vær oppmerksom! Teen vil miste sin smaksrikdom ettersom et resultat av den globale temperaturøkningen intensiveres. Foreldre. Hold verden trygg, sunn og levende for barna. Det er åpenbart at alle har en grunn til å bry seg.

  • Tredje. Se for deg et tykt teppe av karbonforurensning rundt jorden, som varmer planeten farlig opp.

Akkurat nå varmes verden opp til 100 ganger raskere enn den har gjort tidligere. Det er fordi vi har brent milliarder av tonn kull, olje og naturgass, som frigjør karbonforurensning i luften som fanger solens varme. Vår forurensning forblir i atmosfæren som et teppe. La oss våkne opp fra søvnen sammen og kaste av oss dette teppet! La oss redde verden fra overoppheting før den blir irreversibel. Det er én jord, vi må jobbe sammen for å redde den.


Ekstremt vær er din personlige bekymring, fordi det kommer til å skade menneskene og tingene du elsker.


DET ER IKKE JORD. DET ER OSS.

DET SKJER AKKURAT NÅ.

DET KAN FIKSES.

Det er ikke for sent å forhindre de verste scenariene. Men for å gjøre det, må vi slutte å forurense, og det betyr å gå fra fossilt brensel til de rene, fornybare energikildene i det 21. århundre. Som samfunn har vi allerede teknologien til å bygge en ren økonomi som skaper millioner av arbeidsplasser og en stabil verden. Hvorfor tar vi ikke utgangspunkt i vårt eget miljø, fra hjemmet vårt? TESUP er ved din side med de nyeste teknologiproduktene for denne endringen!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page