top of page

En uendelig reise: TESUPs produktporteføljeutvikling

TESUP er en ledende leverandør innen fornybar energi, med et urokkelig fokus på å levere kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet. Vi tilbyr en rekke fornybare energiprodukter av overlegen kvalitet som er effektive, pålitelige og enkle å bruke, noe som gjør oss til et foretrukket valg for kunder over hele verden.


Siden vår etablering i 2016 i Storbritannia, har vi undertegnet mange suksesser og introdusert mange innovative produkter - hver av dem er den siste innovasjonen i sin kategori. I dag vil vi gjerne ta deg gjennom vår produktporteføljeutviklingsreise.


Vår forpliktelse til kontinuerlig fremgang og innovasjon gjenspeiles i vårt team av erfarne ingeniører og teknikere, som streber etter å utvikle innovative fornybare energiløsninger. Ved å bruke den nyeste design- og simuleringsprogramvaren optimaliserer vi produktene våre for ytelse og effektivitet, og sikrer at TESUP-produktene alltid er i forkant av bransjen.Vår produktlinje er i kontinuerlig utvikling og utvidelse, med fokus på å forbedre eksisterende produkter og innlemme den nyeste teknologien i designene våre. Reisen vår begynte med produksjonen av ATLAS 2.0 vindturbinen, som hadde en kapasitet på 2 kW og var designet for kraft og energieffektivitet. ATLAS 2.0-modellen ble senere oppgradert, med en større underkropp og et girsystem.


Det neste produktet vi introduserte var ladekontrollerne, designet for å regulere spenning og strøm fra vindturbiner og solcellepaneler, og kontrollere batteri- og inverterlading. Disse kontrollerene er ideelle for bruk med vindturbiner, og kan håndtere opptil 5 kW effekt. Vi introduserte deretter vårt innovative, fleksible solcellepanel, et lett, bærbart og svært effektivt solcellepanel som kan brukes i ulike applikasjoner, inkludert camping, båtliv og utendørsaktiviteter.


Vi fortsatte reisen vår med Atlas X vindturbin - som et resultat av vår kundesentrerte og kontinuerlige innovasjon. Den ble designet for å være mer robust og effektiv enn ATLAS 2.0. Den inneholdt en ny bladdesign, en større rotordiameter og en kraftigere generator.


Når det gjelder utviklingen av våre horisontale turbiner, introduserte vi først MAGNUM 5 som leverer mer kraft enn våre tidligere modeller, med en tre-blads design som øker effektiviteten og ytelsen, noe som gjør den til den mest populære horisontale vindturbinen på markedet. Vår MasterX vindturbin er en annen høyytelsesturbin designet for kommersielle og industrielle applikasjoner, med en effekt på 1 KW og evnen til å generere kraft ved lave vindhastigheter. Den omkonstruerte bladdesignen gjør den mer stillegående enn mange andre vindturbiner, og den begynner å rotere ved vindhastigheter så lave som 3 m/s.


Vi fortsatte å oppgradere ATLAS-serien vår, med ATLAS 4.0 vindturbinen med avansert teknologi som forbedrer ytelsen og effektiviteten. Vi introduserte også Home Energy Unit, et kompakt og bærbart system designet for folk som ønsker å generere strøm på farten, ideelt for camping, bobilturer eller andre utendørsaktiviteter.

Vår Irrigation Energy Unit var et annet innovativt produkt perfekt for bruk i områder uten kraftledninger. Den var enkel å installere og kan brukes med både solcellepaneler og vindturbiner. DC-pumpen kunne trekke vann fra en dybde på 20 meter og kunne pumpe opp til en total avstand på 60 meter.


I dag er ATLAS 7- og X7-modellene de siste nyvinningene i ATLAS-serien vår. De kommer med en helt annen underkroppsdesign, en maksimal generatoreffekt på 7 kW, høyere effektivitet og et mer moderne utseende og følelse. I tillegg til den nye ATLAS-serien har vi nylig introdusert den nye Hera Wind Pro, vår mest avanserte og høyytelses vindturbin. Den har en unik bladdesign som reduserer støy og vibrasjoner. Den er i stand til frittstående 7 kW kraftproduksjon, dekker daglige husholdningers elektriske behov, og har mindre miljøpåvirkning takket være sin 2-bladsform produsert med mindre materiale.


Som du kan se, stopper vår porteføljeutvikling og innovasjon aldri. Hos TESUP er vi forpliktet til å levere overlegen kvalitet, innovative og teknologisk avanserte produkter til våre kunder. Reisen vår så langt har vært full av prestasjoner, og vi vil fortsette å flytte grensene for innovasjon for å møte de skiftende behovene til kundene våre.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page