top of page

Er du klar for vinteren?

Energiprisene har nå nådd £0,4885 per kWh selv for sommeren i Storbritannia i dag. Vi kan ikke forestille oss hva det vil være om vinteren... I store byer i Tyskland vil regjeringsinstitusjonene kutte varmtvannsforsyningen... 27 EU-land er tilbake til 15 % av gassreduksjonen for vinteren Listen over forskjellige tiltak har blitt tatt for å forhindre fremtidig energikrise og minimere konsekvensene av den globale situasjonen.Politisk bakgrunn


Verdensbankens energiprisindeks økte med 26,3 prosent mellom januar og april 2022, på toppen av en økning på 50 prosent mellom januar 2020 og desember 2021.


Den russiske invasjonen av Ukraina har forstyrret globale energimarkeder, og generert den største økningen i råoljepriser siden 1970-tallet.Ifølge veldedighetsorganisasjonen National Energy Action (NEA): "Millioner vil rett og slett ikke være i stand til å varme opp hjemmene sine denne vinteren. Vi vil se alvorlig dårlig helse og tidlige dødsfall for de som er mest utsatt for kulde."

Det høres skummelt ut. Men det er alltid en vei ut. Dette er også et øyeblikk for å innse det gamle ordtaket:


«kast aldri bort en god krise»

Noen observatører har sammenlignet vårt nåværende øyeblikk med energikrisene på 1970-tallet. I 1973 førte en krig mellom Israel og dets naboer til en oljekrise, som til slutt så de første frøene til den gryende vindindustrien. (https://ramboll.com/media/rgr/what-do-rising-energy-prices-mean-for-the-green-energy-transition)


Veier ut...


Selvfølgelig kan du redusere strømregningen ved å endre livsstil og prøve å spare litt energi. Her er noen tips:I tillegg til å endre livsstil og spare energi, er det en annen måte å spare penger på energi og ta vare på fremtiden til planeten vår. Det krever selvfølgelig investeringer og tid, men etter noen år vil det rettferdiggjøre seg fullt ut. La oss ta en titt på en ny TESUP Magnum 5-turbin for å se hvor mye strøm den kan generere.


En Magnum 5-turbin genererer 5000 watt per sekund når den spinner under dens nominelle vindhastighet på 15 meter per sekund. Dette betyr at ved full kapasitet genererer turbinen 120 kWh over 24 timer. For referanse bruker en gjennomsnittlig husholdning i Storbritannia omtrent 3300 kWh per år. Med nye energipriser gir det å møte regningen på £500 i januar (ifølge BFI) deg ytterligere rimelig grunn til å fremskynde bruken av gratis energiressurser og minimere strømutgiftene.


Med til og med 3 timer vind per dag, kan sparepengene dine med Magnum5 vindturbin nå £2737,50 årlig! Tilbakebetalingen for det første året med produktkostnadsfradrag er £627,5! Dessuten er det ikke det endelige resultatet da prisene går opp.
Så er du klar for vinteren? ...I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page