top of page

Feir Global Clean Energy Day med TESUPDen 26. januar er du klar til å dykke inn i den globale feiringen av Clean Energy Day! Her hos TESUP handler det om å anerkjenne den utrolige kraften til ren energi for å revolusjonere liv og beskytte vårt kjære miljø. Energi er ikke bare en ting – det er en spillveksler som former vår verden.


For å feire den internasjonale dagen for ren energi, er vi glade for å tilby opptil 40% rabatt på våre produkter innen ren energi. Dette er ikke bare en rabatt; det er en invitasjon for alle til å bli med i bevegelsen for ren energi.


Nysgjerrig på den dype påvirkningen av ren energi på våre liv og planeten? Dykk ned i detaljene ved å fortsette å lese!


Ren energi for alle:


Klimaendringer er en presserende global bekymring, og det er avgjørende i kampen mot skadelige utslipp. Det reduserer ikke bare karbonavtrykket, men hjelper også samfunn uten pålitelige strømkilder. Overraskende lever 675 millioner mennesker, hovedsakelig i Sub-Saharisk Afrika, fortsatt uten elektrisitet.

Forbindelsen mellom ren energi, sosioøkonomisk utvikling og miljømessig bærekraft er avgjørende. Manglende tilgang til ren energi påvirker utdanning, helsevesen og økonomiske muligheter, spesielt i utviklingsområder som fortsatt er avhengige av forurensende fossile brensler. Vårt engasjement for ren energi er et skritt mot å bryte denne syklusen.


Med TESUP hjemmevindturbiner og solcellepaneler har det aldri vært enklere å generere ren energi. Ved å skaffe deg en V7 vertikal vindturbin eller H7 horisontal vindturbin, kan du forsyne hele hjemmet ditt, hagen eller virksomheten med strøm og samtidig vite at du beskytter naturen.


Våre utdanningsinitiativer:


På TESUP tror vi at utdanning er et kraftig verktøy for endring. Derfor jobber vi aktivt med skoler for å utdanne den neste generasjonen om fordelene med ren energi. Ved å øke bevisstheten tidlig håper vi å inspirere en følelse av ansvar for miljøet og oppmuntre til bærekraftige praksiser.


Ren energi: En løsning for planeten


Forbrenning av fossile brensler for energiproduksjon bidrar til drivhusgasser, noe som fører til global oppvarming. For å bekjempe klimaendringer må vi skifte bort fra fossile brensler og investere i rene, rimelige, bærekraftige og pålitelige energikilder.


Den internasjonale dagen for ren energi den 26. januar oppfordrer til en rettferdig og inkluderende overgang til ren energi. Det er en dag for å øke bevisstheten om kraften til ren energi til beste for mennesker og planeten.


Bli med oss i å gjøre ren energi tilgjengelig for alle, forbedre livene og beskytte planeten vår med en spesiell rabatt på opptil 40%. Sammen kan vi bygge en renere, lysere og mer bærekraftig verden for alle.I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page