top of page

Har du møtt Carolina?

Som nevnt tidligere startet vi "Welcome the Team Series" forrige måned. Vi handler om å trekke fra gardinene og vise deg de kule tingene som foregår bak kulissene! Og denne månedens gjest er Carolina, vår egen superhelt på TESUP.


La oss ta et øyeblikk til å sette søkelyset på vårt utrolige teammedlem, Carolina. Med hennes skarpe øye for detaljer og urokkelige dedikasjon til å holde driften vår jevn, har hun blitt en uvurderlig ressurs for teamet vårt siden hun begynte i 2022.Som en del av avdelingen for intern kontroll og støtte (ISU), er superheltens hovedrolle å revidere, støtte og motivere alle teammedlemmer, og sikre at de jobber effektivt og at de er på toppen av sine daglige aktiviteter, spesielt siden selskapets virksomhet er på nett. Med sin tilgang til nesten alt har hun et helhetlig syn på hele selskapet og sørger for at alle aktiviteter går som planlagt. I tilfelle problemer tar hun raskt de nødvendige tiltakene for å sertifisere ansatte og løse eventuelle bekymringer. Hun er også den rette personen for tilbakemeldinger om ytelse, generelle HR-spørsmål og forslag til forbedringer eller klager fra ansatte.


Men hvordan havnet hun i ISU-avdelingen? Vel, det har vært litt av en reise! Hun startet i Customer Experience Team, hvor hun samhandlet med kunder fra alle TESUP-regioner på en veldig kundevennlig måte. Hennes ytelse og fremgang fanget oppmerksomheten til styret, som tilbød henne en ny utfordring i ISU-avdelingen.


Å jobbe på TESUP har vært et spennende eventyr for Carolina, og hun elsker det absolutt av flere grunner. For det første setter hun pris på veksttankegangen selskapet fremmer mot teknologi og grønn energi, som gir gode muligheter for læring og forbedring. Også som en ekstern jobb lar den henne jobbe fra hvilket som helst land hun ønsker og til og med besøke vårt globale hovedkvarter. Fleksibiliteten i arbeidstid er en annen fordel, med selskapet som verdsetter kvaliteten på arbeidet som leveres over bare å klokke inn timer.


Å være en del av et selskap som bryr seg om planeten og bærekraft, og gjøre en forskjell i husholdningene gjennom rene energiprodukter, fyller henne med stolthet. Sist, men ikke minst, liker hun å samarbeide med kolleger fra forskjellige steder, og lære av deres forskjellige kulturer og ferdigheter, alt med et felles oppdrag om å ha en positiv innvirkning på verden.


Så hvordan ser en typisk dag i livet til vår ISU Superhelt ut? Vel, hun starter med å dykke ned i innboksen sin, sjekke og svare flittig på e-poster fra ulike avdelinger og eksterne kilder. Hun holder også konsulentmøter med kunder for deres prosjekter tre ganger i uken. Å holde et årvåkent øye med aktivitetene til teammedlemmer, spore timelister og fullføre oppmøte på våre ukentlige møter er en del av hennes daglige rutine.


Men det er ikke alt, hun bruker også en HR-hatt, styrer ytelse, aktivitet og daglige stand-ups til ansatte, og kommer til og med opp med morsomme arrangementer som Happy Hour eller Coaching-økter for teamet. Som medlem av ISU skriver hun ukentlige oppdateringer om avdelingens aktiviteter og mål, inkludert et sammendrag, som er en viktig del av vår ukentlige rapport.


Det som skiller henne ut er hennes urokkelige tro på tegn og skjebne, som tilfører personligheten hennes et snev av særhet. Hun mener at vi ikke er forutbestemt til å oppleve visse situasjoner i livet, selv med vår frie vilje. Hennes unike perspektiv på livet gir et friskt syn på arbeidsplassen, og kollegene hennes søker ofte råd fra henne i saker utover jobb.


Bortsett fra hennes bemerkelsesverdige faglige ferdigheter, har hun også en søtsann for sjokolade. Hun elsker det så mye at hvis hun fikk sjansen, ville hun byttet måltider med godteri!


Når hun ikke er opptatt med å holde orden på TESUP, har hun et mangfold av interesser. Hun treffer treningsstudioet regelmessig for å holde seg i form og sunn, og viser sitt engasjement for både hennes personlige og profesjonelle velvære. Hun er også en ivrig elev og dedikerer tid til å studere, og viser sin tørst etter kunnskap og personlig vekst. Og på slutten av en lang dag liker hun å slappe av ved å se serier før leggetid, slappe av med litt fengslende historiefortelling.


I sitt personlige liv er hun et selverklært hjemmemenneske, som finner trøst i å tilbringe kvalitetstid med kjæresten i helgene. Hun har også en lidenskap for reise og har bodd i USA i et år, og opplevd de pulserende byene New York og Chicago mens hun studerte ved UIUC. Hennes eventyrlyst og globale eksponering har formet henne til det individet hun er i dag.


Vår ISU-superstjerne på TESUP er en ekte perle, med sin nitid tilnærming til rollen sin, troen på skjebnen, kjærligheten til sjokolade og lysten til å reise. Hun bringer et unikt perspektiv og tilfører verdi til selskapet på mer enn én måte. Vi er virkelig takknemlige for å ha henne som en del av teamet vårt, og vi ser frem til å se hennes fortsatte vekst og suksess på TESUP! Fortsett å rocke, ISU Superwoman!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page