top of page

Har du møtt Elene?

Velkommen til Team Series del 5! I dag har vi gleden av å presentere Elene, vår nye kommunikasjonsekspert i TESUP! Gjør deg klar til å la deg forbløffe av hennes superkrefter når det gjelder å bygge vennskapelige bånd med kundene våre og skape et positivt og innbydende miljø for alle. Elene er den nye lysende stjernen i TESUP-familien vår - fra å spre glede og latter til å ha en reell innvirkning på verden! Så spenn deg fast og bli med på en ny spennende reise sammen med vårt fantastiske team!Hver dag har hun gleden av å få innblikk i nesten alle avdelinger, og hun tar initiativ til å utforske emner som kan vise seg å være verdifulle i fremtidige prosjekter. Fra å lære om elektrisitet til å innhente kunnskap fra ulike avdelinger som markedsføring, logistikk, produksjon med mer, føler Elene at hun er på en kontinuerlig reise i vekst og selvutvikling. Å være omgitt av et team som brenner for å ha en positiv innvirkning på planeten, gjør arbeidet hennes hos TESUP enda mer meningsfylt og tilfredsstillende.


Å jobbe i TESUP har vært et eventyr for livet for Elene. Hun har blitt positivt overrasket over de ekstraordinære mulighetene hun har fått, noe som har bekreftet hennes tro på at livet er fullt av fantastiske muligheter. Dette dynamiske selskapet forstår verdien av å verdsette de ansattes potensial og støtter aktivt deres vekst og utvikling. Elene føler at hun har fått karrieremessig jackpot ved å være en del av denne familien som oppmuntrer til kontinuerlig forbedring og dyktige medarbeidere.


Men vent, det er mer! Det Elene liker aller best med å jobbe i TESUP, er å ligge i forkant, omfavne innovasjon og tenke ut over det vanlige. For TESUP handler det ikke bare om å selge, men også om å takle klimaendringene og skape en mer bærekraftig fremtid. Fra å utvikle grønn teknologi til å støtte en bærekraftig livsstil, viser TESUP en dyp ansvarsfølelse overfor planeten og dens innbyggere. Og vet du hva? Elene er nå en del av denne ekstraordinære reisen!


Og nå kommer den morsomme vrien! Hun deler et felles mål med selskapet hun jobber i: å bidra til menneskehetens velvære. Elene lever en aktiv og atletisk livsstil, løper som vinden og trener på treningsstudio hver dag! Hun er opptatt av å øke bevisstheten rundt en sunn livsstil, og hennes lidenskap for bærekraft og et sunt miljø gjør jobben hennes enda mer meningsfull. Og en annen morsom detalj om Elene er at hun elsker valper! Når hun ikke er opptatt med å redde verden med sine kommunikasjonssuperkrefter og fremme bærekraft, kan du ofte finne henne når hun koser og leker med søte valper.Kommunikasjonssuperhelten Elene gjør en forskjell i verden, én positiv interaksjon om gangen! Med sin smittende entusiasme og sitt engasjement for en grønnere fremtid setter hun varige spor hos kundene våre og på planeten vår. Vi er så heldige som har henne som en del av TESUP-familien! Fortsett å skinne, Elene! Du er en sann inspirasjon for oss alle!


bottom of page