top of page

Har du møtt Emre?

Gleder du deg til å dykke ned i del 3 av vår fengslende serie, "Velkommen til teamet"? Forbered deg på å bli fascinert når vi introduserer deg for de bemerkelsesverdige medlemmene av TESUP-teamet vårt. Vi tror på å avdekke magien bak kulissene, og denne måneden retter vi søkelyset mot Emre, vår anerkjente FoU-direktør i TESUP!Emre er den briljante hjernen som er ansvarlig for å drive den tekniske utviklingen og innovasjonen av våre fornybare produkter, inkludert vindturbiner til husholdningsbruk, fleksible solcellepaneler og ulike andre fornybare energiløsninger. Siden han begynte hos oss i 2019, har Emre satt et dyptgripende preg på produktene og tjenestene våre. Men han er ingen vanlig FoU-direktør - Emre har tatt på seg flere hatter og har jobbet på tvers av ulike avdelinger i TESUP, blant annet med logistikk og ettersalgssupport. Da han reflekterte over sin karriereutvikling i TESUP, sa Emre: "Jeg har hatt muligheten til å jobbe i forskjellige avdelinger, noe som har gitt meg et bredere perspektiv på hvordan selskapet fungerer. Det har også gjort det mulig for meg å forstå produktene og tjenestene våre bedre."


Det som skiller TESUP fra andre, mener Emre, er kulturen som fremmer innovasjon og omfavner dynamiske ideer. "Jeg liker at vi ikke er redde for å sprenge grenser og tenke utenfor boksen. Det er det som gjør at vi skiller oss ut fra konkurrentene", forklarer han. La oss se nærmere på en typisk dag i Emres liv. Han begynner med å nøye planlegge den daglige arbeidsflyten og identifisere områder for produktforbedringer. Deretter deler han funnene sine med relevante team, for eksempel produksjon og design, for å sikre et sømløst samarbeid. Emre opprettholder et urokkelig fokus på oppgavene sine, og sørger for at de opprettes, overvåkes og tilpasses forhåndsbestemte tidsfrister for langsiktige FoU-prosjekter. Naturligvis legger han stor vekt på testresultater og tilbakemeldinger i etterkant når han bestemmer hvordan prosjektene skal forløpe.Men Emres talenter strekker seg utover hans tekniske geni; han er også en begavet musiker. Helt siden tenårene har han klimpret dyktig på gitaren. Når han ikke fordyper seg i gitarspill, finner han trøst i å lytte til et variert utvalg av musikk. Faktisk følger musikken ham under arbeidet med prosjekter, siden den hjelper ham med å holde fokus og bli inspirert.


Musikk er imidlertid ikke hans eneste lidenskap. Emre er en glødende naturentusiast og elsker å tilbringe helgene med å utforske naturen. Overraskende nok har denne tekniske trollmannen en følsom side og uttrykker følelsene sine gjennom poesi. På fritiden fordyper han seg i litteraturens verden, leser og skriver sine egne poetiske kreasjoner. Selvfølgelig er det ingenting som gir ham mer glede enn å tilbringe kvalitetstid med sin kjære familie. Emre deler et dypt bånd med sin kone og sønn, og de drar ofte på helgeturer sammen og skaper uforglemmelige minner.


Vi er virkelig takknemlige for å ha Emre som en integrert del av teamet vårt, og for at han dag etter dag går inn i arbeidet sitt med urokkelig lidenskap og engasjement!


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page