top of page

Har du møtt Nursu?

Velkommen til del 4 av vår Team-serie! I denne bloggen har vi gleden av å presentere deg for Nursu, den ekstraordinære direktøren for kundeopplevelsesavdelingen i TESUP. Spenn deg fast og gjør deg klar for nok et underholdende og lærerikt eventyr med vårt fantastiske team!Hun er en kraft å regne med når det gjelder å sikre kundetilfredshet og gjøre kundeopplevelsen hos oss helt eksepsjonell. Med et bredt spekter av tekniske ansvarsområder designer, utvikler, tester og implementerer hun ulike produkter, systemer og prosjekter. Nursu er opptatt av å forbedre effektiviteten og produktiviteten ved å designe sol- og vindsystemer som er skreddersydd for kundenes behov, fra å analysere mekaniske systemer til å hjelpe kundene med tekniske spørsmål.


Hun ble en del av TESUP-familien for halvannet år siden, og karrierereisen hennes hos oss har vært intet mindre enn fantastisk. På spørsmål om hvordan hun har utviklet seg etter at hun begynte i TESUP, utbryter hun: "Min TESUP-reise har overgått mine villeste forventninger! Selskapet har vist meg tillit, og ansvarsområdene mine har økt eksponentielt. Dette har gjort det mulig for meg å utfordre og forbedre meg selv hele tiden. Jeg har ledet vellykkede prosjekter, reist verden rundt og, viktigst av alt, blitt en mer selvsikker kvinne. Alt dette har bidratt til selskapets skyhøye kundetilfredshet!"


Hva liker Nursu best med å jobbe i TESUP? Vel, listen er ganske lang! Hun elsker det positive arbeidsmiljøet som fremmer samarbeid og teamarbeid. Mulighetene for personlig og faglig vekst og utvikling har også spilt en avgjørende rolle i hennes karriere. Meningsfylte og utfordrende arbeidsoppgaver holder henne engasjert og motivert, og selskapets mål og verdier samsvarer perfekt med hennes egne ambisjoner. Nursu setter også stor pris på anerkjennelsen og verdsettelsen hun får fra kolleger og overordnede. "I TESUP leverer vi ikke bare grønne energiløsninger til kundene våre. Vi bidrar til en bedre fremtid for barna våre, og det er en ubeskrivelig ære", sier hun stolt.Som prosjektleder for solkraftverksprosjektene våre har Nursu ledet noen av våre mest ambisiøse prosjekter. Med sin ekspertise og sitt engasjement har hun bidratt til en kundetilfredshet på hele 92 %. Hun er stadig på utkikk etter nye prosjekter og identifiserer forbedringsområder, noe som driver selskapet fremover i en verden som omfavner fornybare energiløsninger.


Nå skal vi ta en titt på noen morsomme fakta om Nursu! Først og fremst elsker hun alt som har pels. Katter og hunder har en spesiell plass i hjertet hennes, og hun kan ikke dy seg for å kose med dem når hun får sjansen. Og her er et forbløffende faktum: Hun er i stand til å samle inn og organisere 30 filer med dokumenter og sende inn prosjektsøknader på bare to dager! Når hun bestemmer seg for noe, er det ingenting som kan stoppe henne.


Nursus engasjement, lidenskap og utrolige prestasjoner gjør henne til en uvurderlig ressurs for TESUP-familien. Vi er heldige som har henne til å lede an i arbeidet med å sikre at kundene våre får førsteklasses service og gi dem mulighet til å velge fornybare energiløsninger. Med Nursu på laget ser fremtiden lysere ut enn noensinne!

bottom of page