top of page

Har du møtt Hande?

Vi presenterer Regulatory Wizard Velkommen til et nytt spennende kapittel i vår Team-serie, der vi forteller historiene og karrierene til våre eksepsjonelle TESUP-teammedlemmer. I dag skal vi møte Hande, en fremragende kjemiingeniør som sømløst har gått fra legemiddelverdenen til fornybar energi. Hun spiller en sentral rolle i arbeidet med å sikre at produktene våre oppfyller de globale regulatoriske standardene, samtidig som hun har en litt finurlig hverdag.Tesup employee

Vandes reise begynte med en mastergrad i farmasøytisk teknologi og ti års erfaring fra ulike deler av legemiddelindustrien. Det var imidlertid livets mange utfordringer som førte henne til TESUP, der hun nå sørger for at produktene våre oppfyller myndighetskravene på ulike globale markeder. Hun er aktivt involvert i utarbeidelse og vedlikehold av regulatorisk dokumentasjon, gjennomføring av risikovurderinger og støtte til risikostyringsaktiviteter. Hos TESUP har Hannes karriere gjennomgått en bemerkelsesverdig utvikling. Skiftet fra legemidler til fornybar energi har endret måten hun tilnærmer seg arbeidet og løser problemer på. TESUPs innovasjonsdrevne miljø har spilt en viktig rolle i hennes karriereutvikling og oppmuntret henne til å se på ideer med nye perspektiver. Denne kreative tilnærmingen bidrar til vår kontinuerlige suksess innen bærekraftig energi. Noe av det Hande setter mest pris på ved TESUP, er den gode balansen mellom jobb og privatliv. I det livlige miljøet i TESUP er muligheten til å pleie personlige relasjoner og ta vare på seg selv i sentrum. Denne unike arbeidskulturen legger stor vekt på trivsel, noe som gir Hande verdifull tid til å være sammen med familie og venner og investere i sitt eget velvære. For Hande er en vanlig dag alt annet enn vanlig. Hennes største utfordring er å veksle mellom tre språk. Etter å ha snakket engelsk på et TESUP-møte, kan hun befinne seg på et foreldremøte og delta aktivt på tysk. Av og til blandes språkene på en herlig måte, noe som fører til morsomme situasjoner der engelske instruksjoner får et tysk tilsnitt og omvendt. Denne språklige akrobatikken utfordrer av og til konsentrasjonen hennes. Hver måned jobber Hande målbevisst med å sikre at alle produktene våre oppfyller de nødvendige juridiske standardene. Hun går nøye gjennom de europeiske normene som ligger til grunn for produktdirektivene, og gjennomfører nødvendige endringer. Denne forpliktelsen er et viktig skritt i retning av å styrke TESUPs bærekraft og opprettholde de høyeste standardene i sektoren for fornybar energi.

Når Hande ikke jobber med overholdelse av regelverk eller bærekraft, har hun en rekke hobbyer og noen unike særegenheter. Hun holder seg i god form ved å trene regelmessig på treningssenteret, og hun spiller gjerne tennis. Men det er her det blir interessant: Hande klarer ikke å få frem latteren når hun ser på komediefilmer eller komikere. I stedet finner hun konsentrasjonen på travle kafeer fremfor i rolige omgivelser, der hun er mer produktiv. Hun har alltid symfonisk metallmusikk i bakgrunnen når hun jobber eller leser. Og som en herlig vri kan hun ikke nyte et egg uten å dryppe det med honning. Hande er en sann skatt i TESUP-familien. Med sin kombinasjon av ekspertise, tilpasningsdyktighet og et snev av unikhet tilfører hun fornybar energi en dynamisk og innovativ dimensjon. Vi er privilegerte som har henne med på laget, og hun styrer selskapets satsing på bærekraft og trivsel, ett reguleringsdokument og ett honningdrysset egg om gangen. Hande, du er en regulatorisk veiviser, og vi er heldige som har deg om bord!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page