top of page

Korrelasjon av vinddata for de siste 50 årene for å forstå lønnsomheten i vindkraften.

TESUP Hera Wind Pro kan betale seg selv i løpet av få uker.


I en verden der det blir stadig viktigere å produsere egen energi, er TESUP HERA Wind Pro det ledende alternativet for huseiere som ønsker en kraftig, effektiv og rimelig måte å produsere ren, fornybar energi på.Hvorfor HERA Wind Pro?


  • Det er en vertikalakset vindturbin (VAWT), noe som betyr at den kan produsere strøm på et lite område fra vind som blåser i alle retninger. Dette gjør den til et allsidig alternativ for huseiere med små installasjonsområder med ujevne vindmønstre.

  • Den er ekstremt effektiv, med en startvindhastighet på bare 4 m/s. Det betyr at den kan begynne å produsere strøm selv i svak bris, noe som gjør den til et godt valg for huseiere i områder med relativt lave vindhastigheter. Men HERA er sterk og kraftig og kan stå stødig og fortsette å produsere selv ved høye vindhastigheter med et godt energiutbytte.

  • I tillegg er HERA Wind Pro svært enkel å installere. Den kan monteres på taket eller balkongen på bare 5 minutter, uten bruk av spesialverktøy.

  • Den er tilgjengelig i tre moderne fargevarianter: Pearl Beige, Pearl Blackberry og Smoke Grey+Red. Dette gjør det enkelt å finne en farge som passer til ditt hjem eller din eiendom.


Vi har lagt vekt på HERAs imponerende kraft og effektivitet sammenlignet med en vertikal vindturbin. Men vi ønsker ikke å være bare prat og ingen handling. Derfor vil vi gi deg et enkelt eksempel som viser hvor stor forskjellen faktisk er.


Eksempel


Og her er et eksempel: Besparelsene du kan forvente fra TESUP HERA Wind Pro øker med ditt årlige strømforbruk. Hvis du har et høyt årlig strømforbruk, kan HERA Wind Pro gi deg betydelige besparelser på strømregningen.


La oss si at du bor i den britiske byen London, og vi har data for vindhastighet/strømproduksjon i tabellen nedenfor.


Kunden produserer 1 024,28 kWh strøm per år. Med Londons strømpris på 0,94 pund per kWh gir dette en årlig inntjening på 952,58 pund gjennom HERA-vindturbinen. Investeringen i HERA-vindturbinen kan dermed tjenes inn i løpet av et par uker hvis det blåser nok på de aktuelle stedene.


Hvor mye energi hvert oppsett genererer, avhenger imidlertid av faktorer som hvilket produkt du velger, hvor det er installert og hvor fort det blåser. For å få et nøyaktig bilde av produksjonen i ditt område er det derfor viktig å se på lokale data. Hvis du ønsker å finne ut hvor mye strøm du kan produsere i ditt område, er det en god idé å ta en prat med lokale væreksperter og bruke samme fremgangsmåte som for effektkurven.


hera micro siting


For å finne ut hvor mye strøm du kan produsere i din region, er det en god idé å ta kontakt med det lokale værsenteret for å sammenligne data som er samlet inn av vindmåleren med data fra mange år tilbake. Vinden er så variabel selv med to meters posisjonsforskjell. Med tanke på at du har 1 års nyere vindmålerdata fra hjemmet ditt, registrert på minutt- eller timesbasis, kan du utvide informasjonen med data fra andre værsentre, for eksempel for de siste 50 årene. Så snart du kan utvide vinddataene for hver time, kan du forvente fremtidig energiutbytte. Ved å legge til disse energiprisene kan du lage en langsiktig prisprognose for min. mid. eller maks. Det er lett å forstå om investeringen er gjennomførbar. Et annet viktig punkt er effektkurven til vindturbinen du har valgt, slik at du får en forståelse av turbinens ytelse og holdbarhet ved ulike vindhastigheter. Det vil være en stor feil å bare bruke et enkelt gjennomsnittlig vindhastighetstall for energiutbytte, og det forventes at man bruker minst vindhastighetsdata per time for å forstå den faktiske kraftproduksjonen.Hera power curve

I tillegg til de økonomiske besparelsene gir TESUP HERA Wind Pro også en rekke miljøfordeler. Turbinen genererer ren, fornybar energi som bidrar til å redusere din avhengighet av fossilt brensel. Den bidrar også til å beskytte miljøet ved å redusere karbonavtrykket ditt.


Hvis du ønsker å spare penger på strømregningen, redusere avhengigheten av fossilt brensel og beskytte miljøet, er TESUP HERA Wind Pro den perfekte løsningen for deg. Bestill din i dag!
I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page