top of page

Hva du bør tenke på når du skal velge en vindturbin til boliger

Hvorfor bør TESUP være ditt førstevalg?

Du har bestemt deg for å gå over til fornybar energi, og nå er det på tide å sette i gang, men hvis du er usikker på hvilke faktorer du bør legge vekt på når du skal velge en vindturbin til hjemmet ditt, trenger du ikke bekymre deg. Du har kommet til rett sted. Vi tar for oss de viktigste faktorene du bør ta hensyn til når du skal velge en vindturbin til hjemmet ditt. Og som en ledende produsent av vindturbiner til husholdninger er TESUP her for å fortelle deg hvorfor du bør velge våre produkter.


a house with V7 and H7 wind turbines on the roof

1. Vindturbinens størrelse og kapasitet


Når du skal velge en vindturbin til hjemmet ditt, er størrelsen viktig. Vindmøllens størrelse og kapasitet bør være tilpasset energibehovet ditt. Mindre turbiner er ideelle for privat bruk og kan installeres på hustak eller i hagen. Vi tilbyr en rekke kompakte og effektive vindturbiner som er designet for å generere strøm selv under svake vindforhold. Med en produksjonskapasitet på 7 kW kan du produsere opptil 168 kWh per dag med vindturbinen TESUP V7. Hvis du har en husholdning som bruker strøm hele tiden, med et 24-timers kjøleskap, en 2-timers vaskemaskin, en 2-timers oppvaskmaskin, en 2-timers TV, en 2-timers stekeovn og en 8-timers bærbar PC, er V7-vindturbinen den ideelle energiløsningen! Turbinene våre er perfekte for boliger, hytter og små bedrifter, og er en pålitelig kilde til ren energi.V7 wind turbine power curve


2. Vurdering av vindressurser


Å vurdere vindressursene på stedet er avgjørende for å avgjøre om vindkraftproduksjon er levedyktig. TESUP tilbyr verktøy og ressurser som hjelper deg med å vurdere vindpotensialet på stedet, slik at du kan sikre at vindturbinen du velger, er en god investering. Vi tilbyr turbiner som egner seg for et bredt spekter av vindhastigheter: lav vind, middels vind og høy vind.


3. Holdbarhet og kvalitet


En vindturbin er en langsiktig investering, og det er viktig å velge et produkt som er bygget for å vare. TESUP er stolt av holdbarheten og kvaliteten på vindturbinene våre. Våre produkter er laget av høykvalitetsmaterialer som aluminium og rustfritt stål, noe som sikrer at de er motstandsdyktige mot korrosjon og ekstreme værforhold. Du kan stole på at din TESUP-vindturbin vil fortsette å generere strøm i mange år fremover.


4. Støynivåer


Den potensielle støyen som en vindturbin genererer, vekker ofte bekymring hos huseiere. TESUPs vindturbiner er omhyggelig konstruert med avansert aerodynamikk og avansert støysvak teknologi, noe som resulterer i en bemerkelsesverdig stillegående drift. Med H7 på 35 dB og V7 på 30 dB produserer de mindre enn halvparten av støyen fra en vanlig støvsuger, noe som garanterer en fredelig atmosfære i husholdningen med minimale forstyrrelser.


5. Vedlikehold og service


Det er viktig å velge en vindturbin som krever minimalt med vedlikehold for å redusere de langsiktige kostnadene. TESUPs vindturbiner er konstruert for å være pålitelige og enkle å vedlikeholde. Vårt brukervennlige design gjør det enkelt å utføre rutinekontroller. I tillegg tilbyr vi omfattende kundestøtte for å hjelpe deg hvis det skulle oppstå problemer.


6. Estetikk


Det visuelle inntrykket av en vindturbin er en viktig faktor for huseiere. Vi tilbyr elegante og moderne design, som V7- og H7-vindturbiner, som føyer seg sømløst inn i boliglandskapet. Turbinene våre er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende.


7. Energilagring og nettilkobling


Vurder om du vil lagre overskuddsenergi i batterier eller koble vindturbinen til strømnettet. Med et system som ikke er koblet til nettet, er det kanskje ikke like viktig å generere overskuddsenergi, siden du ikke har mulighet til å selge den tilbake. Hvis anlegget er koblet til nettet, kan du imidlertid vurdere å installere et større system, ettersom det ikke bare kan dekke ditt eget energibehov, men også potensielt generere overskuddsenergi som kan selges tilbake til nettet.


Når du skal velge en vindturbin til hjemmet ditt, er TESUP det klare valget. Vårt engasjement for kvalitet, holdbarhet og kundetilfredshet skiller oss ut som en ledende produsent av vindturbiner til husholdninger. Vi forstår de unike behovene til huseiere og tilbyr en rekke produkter som passer til ulike behov. Vi er ikke bare en leverandør av høyteknologiske vindturbiner, men også en pålitelig partner på veien mot en mer bærekraftig og energieffektiv fremtid. Ved å velge TESUP gjør du en smart investering for hjemmet ditt, for lommeboken og for planeten.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page