top of page

Hvor mye kan du spare? Lær med vår sparekalkulator!

Strømregningene har vært på vei opp de siste årene, med en gjennomsnittlig husholdning som bruker hundrevis av dollar hvert år på energikostnader. Denne trenden vil fortsette, noe som gjør det viktig for huseiere å finne måter å spare penger på sine månedlige regninger. En av de mest effektive måtene å gjøre dette på er å omfavne fornybar energi.

Fornybare energikilder, som sol og vind, blir mer tilgjengelige og rimelige. De er de mest populære formene for fornybar energi. Disse energikildene er ikke bare bærekraftige, men bidrar også til å redusere din avhengighet av tradisjonelle energikilder som kull og naturgass. Solcellepaneler fungerer ved å konvertere sollys til elektrisitet. Vindturbiner fungerer ved å bruke vinden til å rotere turbinen og konvertere den mekaniske energien til elektrisitet. Ved å installere et fornybart energisystem, for eksempel en vindturbin eller solcellepanel, kan du redusere energikostnadene dine betraktelig. Med det riktige systemet kan du generere nok strøm til å dekke alle dine behov, og til og med redusere den månedlige regningen til null.


Vet du hvor mye du kan spare ved å bytte til TESUP vindenergisystemer der du befinner deg? Våre ingeniører utviklet et verktøy for deg: TESUP sparekalkulator. Beregningen er basert på de forskjellige strømforbruksprisene i hvert land. Alt du trenger å gjøre er å legge inn informasjon om timer med vind, pluss TESUP vindturbinmodell. Gjennomsnittlig strømpris / kWh er allerede lagt inn for å gjøre beregningen enkel for deg. Etter at du har angitt den nødvendige informasjonen og trykket på beregn-knappen, vil du finne den estimerte årlige inntekten i landets valuta.


Prøv det og lær hvor mye du kan spare!


Når du har bestemt deg for å spare opp med fornybar energi, bør du velge en av de beste TESUP vindturbinene. Se etter den som passer for din plassering og strømproduksjonsbehov.


I tillegg til å redusere energikostnadene dine, har investering i fornybar energi også miljøgevinster. Ved å bruke fornybar energi kan du redusere karbonavtrykket ditt og bidra til en renere og mer bærekraftig fremtid.


Økende strømregninger vil ikke lenger være en bekymring for deg så lenge du har fornybar energi som driver vindturbiner. Ved å omfavne fornybar energi kan du spare penger på dine månedlige regninger og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Med TESUP vindturbiner kan du nyte fordelene med fornybar energi i årene som kommer.


Du finner vår sparekalkulator nederst på nettsidene.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page