top of page

Hvor Støyende er Husstandsvindturbiner?

Vurderer du å utnytte kraften fra vindenergi med en TESUP-vindturbin, men bekymret for støynivået? Bildet av massive vindparker som genererer uønsket støy, kan få deg til å nøle. Men vi er her for å rette opp feilinformasjonen: TESUP-vindturbiner er bemerkelsesverdig stille, og du trenger ikke å bekymre deg for øredøvende forstyrrelser.


Bilde av lydeffekten fra vindturbiner

Hvor høy er egentlig støynivået fra en vindturbin?


En vanlig bekymring blant potensielle eiere av vindturbiner er oppfattelsen av støynivået, spesielt når turbinen er installert nær hjemmene deres. Du har kanskje sett nyhetsrapporter som fremhever støyproblemer forårsaket av kommersielle vindparker. Vær trygg på at TESUP-vindturbiner er en helt annen verden fra disse industrielle kjempene.


Liten form, stor stillhet


TESUP-vindturbiner er designet med fokus på å minimere støy. Sammenlignet med sine massive motparter har disse vindturbinene en liten formfaktor som oversettes til en mye lavere driftsstøynivå. Hvor stille er de egentlig? TESUP-vindturbiner produserer støynivåer på opptil 35 dB, som er mindre enn halvparten av lyden fra en støvsuger. For å sette det i perspektiv, er gjennomsnittlig støynivå i en husstand omtrent 40 dB, en hvisken registrerer seg på rundt 30 dB, og en typisk støvsuger opererer på øredøvende 75 dB.


Med TESUP-vindturbiner vil du oppleve et støynivå litt høyere enn en hvisken, noe som gjør dem til et ideelt valg for boligområder. Hvis du er bekymret for støyen fra din vindturbin, er det egentlig ingenting å bekymre deg for!


Rigorøse støymålinger


Vi er stolte av å sikre at produktene våre oppfyller strenge støystandarder. Støynivåene fra vindturbinene våre testes jevnlig i ideelle utendørsmiljøer som er egnet for installasjon av vindturbiner. Dette engasjementet for kvalitet og stillhet sikrer at du kan nyte fordelene av vindenergi uten forstyrrelser.


Vindhastighet spiller en rolle


Det er viktig å vurdere at støyen produsert av vindturbinen din også avhenger av vindhastigheten. Ved lavere vindhastigheter er lyden som genereres sannsynligvis enda lavere, noe som sikrer at du kan ha fred og ro selv på blustery dager.


I en verden der støyforurensning er en økende bekymring, skiller våre små vindturbiner seg ut som mestere i stille energiproduksjon. Med støynivåer lavere enn gjennomsnittlige husstander, gir våre turbiner en bærekraftig og diskret måte å utnytte vindenergi på. Du kan trygt installere en TESUP-vindturbin på eiendommen din uten å bekymre deg for å forstyrre din fred og ro.


Si farvel til det høylytte bildet av vindturbiner og ønsk de hviskende gigantene velkommen inn i livet ditt!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page