top of page

Hvorfor trenger du Tesup Mobile App?

Fordi vi gjør fornybar energi tilgjengelig for alle.


Først i fornybar energibransjen! Vi er stolte av å introdusere verdens første mobilapp designet for brukere av fornybare energiprodukter: TESUP App.

Alle mobilapper gir brukerne enkel tilgang til en rekke tjenester og informasjon på smarttelefoner og nettbrett. Tesup-appen er mer enn det!


I 2023 lever vi i en teknologiæra som dere alle vet. Vi bør dra nytte av denne teknologien i alle deler av livet vårt.


Med dette i tankene bestemte vi oss for å lansere mobilappen vår for måneder siden både i Google Play og Apple Store for å nå deg enkelt og uten å kaste bort tiden din på datamaskiner.


Som en ledende leverandør av fornybare energiløsninger er vårt oppdrag å gjøre bærekraftig energi tilgjengelig for alle, og vi er begeistret for å ha vår mobilapp. Last den ned nå og begynn å ta kontroll over energiforbruket ditt i dag.


Tesup-appen er utviklet for å hjelpe kundene våre med deres fornybare energiforbruk og å ta informerte beslutninger angående energiutnyttelsen deres. Med appen vår vil kundene se sanntidsdata om energibruk, overvåke ytelsen til solcellepanelet og få tilgang til kontoinformasjon mens de er på farten.


Vi har 4 hovedseksjoner på landingssiden vår:


Kjøp: Begynn å bla gjennom produktene, med fantastiske 3D-bilder og du kan enkelt nå produktinformasjon. Vi gir deg produktspesifikasjoner og installasjonsveiledninger. Fortsett, se produktene våre og legg til i diagrammet.


Kundeopplevelse: Du har allerede kjøpt produkter og trenger hjelp med produktet ditt. Gå til det andre sporet og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du klikke på chat-knappen øverst til høyre på siden for å starte en chat med våre kundeeksperter. La oss resten, vi vil nå deg umiddelbart.


Utdanning: Du kan bestille individuelle konsultasjoner med våre erfarne teammedlemmer og ingeniører. I tillegg holder vi gratis foredrag om fornybar energi, alt du trenger å gjøre er å registrere deg! Du kan også finne produktservice for kundene. Vi forstår at fornybar energi noen ganger kan være forvirrende, så appen vår inkluderer også utdanningsressurser for å hjelpe kundene våre å forstå fordelene med forskjellige energikilder og hvordan de kan få mest mulig ut av deres fornybare energisystemer. Ta gjerne kontakt med oss!


Blogg: Hvis du vil holde deg oppdatert om nylige anledninger rundt om i verden, energirelaterte emner, nyheter, er denne siden for deg! Vi kontakter deg via bloggene våre. Din tilbakemelding er verdifull for oss.


Appen vår er tilgjengelig for både iOS og Android, og den er gratis å laste ned. Vi gir deg mulighet til å bytte til fornybar energi med bare en søknad!


En annen viktig fordel med å laste ned Tesup-appen er åpenheten og kontrollen som appen vår gir. Du kan se kontoinformasjonen din når som helst, og ha tilgang til all informasjonen du trenger for å lage en grønnere verden.


Hos Tesup er vi standhaftige i vår forpliktelse til å gjøre fornybar energi tilgjengelig for alle. Appen vår er bare en av de mange måtene vi jobber mot dette målet.


Vi vil også gjerne høre din mening om appen vår, slik at vi kan forbedre den. Vårt mål er å gjøre deg glad og gi deg den beste servicen.

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page