Hybrid inverter / ladestyringsenheter kan skade vindturbinegeneratorer på grunn av å stoppe den!

Selv om disse hybrid-enhetene kalles flerfunksjonsomformere og solcellepanelladekontrollere; Som det kan forstås fra rimelige priser, er maskinvareinnholdet deres veldig begrenset. Den fungerer ikke bra med vindturbinens dynamiske energiproduksjonsytelse (variabel motstand og strøm).


Disse hybride multifunksjonsomformere / ladekontrollere kan få tilgang til vindturbiner elektronisk via batterier og kan stoppe vindturbinene (elektronisk kortslutningsbremsing) uventet, kontinuerlig brems. Den stopper vindturbinen og lar den ikke generere energi. Vindturbinmotor (generatorer) eller bladene vil bli tvunget til å stoppe uventet på grunn av denne elektroniske kortslutningsbremsingen av hybridomformeren / laderen og vindturbinens generator, eller bladene vil bli skadet etter en viss tid.


Kortslutningsbremsing fra hybrid universalomformer / ladestyring; på grunn av at vinden og vindturbinen uventet blir tvunget til å stoppe forbi, kan det skade generator, kniver eller monteringsstolpe.

- Hvis vindturbinen ikke kan rotere på grunn av hybrid flerbruksomformer / ladestyring, kan ikke energien overføres noe sted, og det vil skade generatoren som et resultat.

- Hvis vindturbinen ikke kan rotere på grunn av den hybrid-multifunksjonsomformeren / ladekontrolleren, kan ikke vindturbinen rotere, og vindstyrken kan skade bladene eller monteringsstangen i øyeblikket.


Vindturbiner kan ikke brukes med disse flerfunksjonsomformerne / ladekontrollene, det er ekskludert fra produsentens garanti! Alle andre batteriomformere er egnet for drift av vindturbiner og dekkes av produsentens garanti, med unntak av disse hybride multifunksjonsomformerne / ladekontrollene!- Eksempel: Et dynamisk og variabelt kraftdiagram - Vindturbin- Eksempel: Sammenligning mellom on-grid og off-grid system


For en skikkelig inverter på nettet, besøk denne siden.

43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle