top of page

Inspirerende kraftverk bygget med TESUP-produkter - lær fra en verdsatt kunde

Se for deg et bærekraftig kraftverk som utnytter det ubegrensede potensialet i fornybar energi. I Europa har vår verdsatte kunde gjort visjonen til virkelighet ved å bygge et banebrytende kraftverk ved hjelp av banebrytende TESUP-produkter. Eiendommen, som ligger i grønne åser, er nå et bevis på det enorme potensialet som ligger i ren energi.De har tatt det riktige valget og forvandlet tomten sin til et blomstrende knutepunkt for fornybar energi med livgivende elektrisitet med TESUP. La oss se hvorfor TESUP-produkter er det perfekte valget for dette prosjektet:


TESUP Magnum 5 horisontal vindturbin


Vår horisontale vindturbin MAGNUM 5 er et sant vidunder, designet for å gi den mest pålitelige og effektive vindkraftproduksjonen. Den er verdens sterkeste og mest holdbare horisontale vindturbin og har den laveste startvindhastigheten, noe som gjør den til et optimalt valg for vindparker. Den kan levere en selvstendig kraftproduksjonskapasitet på 5 kW, og med en rotasjon som starter ved en vindhastighet på bare 3 m/s, sørger turbinens store vindfangområde for jevn og uhindret bevegelse. Den er laget av korrosjonsbestandig karbonfiber og kan fungere feilfritt selv i kuldegrader helt ned til -50 °C. Holdbarheten er kombinert med et lett design og en stillegående driftsmekanisme, noe som gjør den til et harmonisk tilskudd til ethvert miljø.


TESUP halvfleksibelt solcellepanel


Vårt solcellepanel tilbyr enestående allsidighet og effektivitet. Med en effekt på hele 205 watt per kvadratmeter er det i stand til å forsyne ulike elektriske apparater med strøm og lade batterier og vekselrettere. Det som gjør den unik, er dens fleksibilitet og lette design, med en vekt på bare 2 kg og en tykkelse på bare 1,39 mm. Denne fleksibiliteten gjør at den kan tilpasses formen på alle overflater, noe som gjør den ideell for bygningsvegger, buede tak, båter og vindmølleparker. Selv i dårlig lys og overskyet vær reduserer den spesialstrukturerte overflaten lysrefleksjonen og forbedrer ytelsen.


I TESUP mener vi at fornybar energi skal være tilgjengelig for alle. Derfor er produktene våre designet for å være rimelige, noe som gjør dem til et utmerket valg for dem som ønsker å bygge et kraftverk. Takket være TESUPs satsing på kvalitet, pålitelighet og kostnadseffektivitet kunne kunden vår enkelt bygge kraftverket sitt. Å bygge et kraftverk for fornybar energi med TESUP-produkter er ikke lenger en fjern drøm, men et realistisk mål, takket være våre eksepsjonelt rimelige tilbud.


Bli med på revolusjonen innen fornybar energi med TESUP. Våre innovative og pålitelige produkter, støttet av mange års erfaring og ekspertise, forandrer måten vi utnytter ren energi på.
bottom of page