top of page

Kan TESUP hjelpe deg?

TESUP introduserer et nytt verdensomspennende prosjekt!


Et økende antall dagligdagse gjøremål krever strøm for å fungere. Enten det er å kommunisere med en du er glad i, koke vann eller holde et rom opplyst. Disse oppgavene er ikke et problem for de fleste i land med velutviklet infrastruktur og velstående befolkning.


Vel, hva skjer når du er isolert fra et pålitelig nett? Eller har du ikke råd til å betale for strømmen du får? Dessverre er dette tilfellet for mange mennesker som bor rundt om i verden. Disse menneskene ville virkelig ha nytte av å ha sin egen personlige strømkilde, for å lade opp en radio, vanne åkrene og lyse opp husene deres.


Så hvordan kunne dette gis? Vel fornybare energikilder selvfølgelig! Vind- og solenergi finnes over hele verden og kan brukes som en måte å generere elektrisitet lokalt og utenfor nettet.


TESUP sender 20 YUZO vindturbiner (sammen med deres ladekontrollere) verden rundt til de som kunne trenge litt hjelp til å generere sin egen kraft. Disse bærbare turbinene har en nominell effekt på 11,5 m/s på 150 watt, rikelig med strøm til å tenne et hus eller drive en liten pumpe.


Dessuten tar TESUP søknader. Hvis du har behov for en YUZO-turbin, følg lenken nedenfor!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page