top of page

Lading av elektriske kjøretøy med TESUP-turbiner!

En ny tidsalder innen transport nærmer seg. Land og selskaper over hele verden kappløper for å erstatte dagens kjøretøyer med fossilt brensel med renere alternativer. Energikilden som er klar til å ta forbrenningsmotorens plass som mest populær er batteridrevne elektriske kjøretøy.Flott! Du sier at mye mindre forurensning vil bli spydd ut av biler i løpet av årene, noe som reduserer innvirkningen av personlig transport på miljøet. Dessverre er det ikke fullt så enkelt. Elektriske kjøretøy er bare så rene som deres strømkilde. For eksempel hvis elektrisiteten du lader elbilen din med genereres i et kulldrevet kraftverk, ble det generert mange skadelige utslipp for å drive kjøretøyet ditt.


Det er her TESUP-turbinene kommer inn! Ved å bruke vindens kraft frigjøres ingen utslipp i prosessen med å generere elektrisitet. Gjør TESUP turbinkraftproduksjon til en ren, grønn energikilde. Så du kan bruke elbilen uten utslipp!


Dessuten har TESUP en rekke elektriske styringssystemer, inkludert en nylig forbedret ladekontroller, for å hjelpe deg med å administrere elektrisiteten din og pare godt med TESUP-turbinen din.


Utstyret du trenger for å lade det elektriske kjøretøyet ditt vises i videoen nedenfor! For dette oppsettet trenger du bare å koble til turbinen din en ladekontroller etterfulgt av en nettvekselretter slik at strømmen kan overføres gjennom nettet til ditt elektriske kjøretøy!I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page