top of page

Slipp løs innovasjon og kreativitet på TESUPs kontor i MiamiTenk deg at du kan fordype deg i Miamis solfylte atmosfære mens du utforsker en verden av fornybar energi. Det var akkurat det som skjedde da vi besøkte TESUPs Miami-kontor og deltok på International Energy Summit på det berømte InterContinental Hotel i juni. Kombinasjonen av disse to viktige opplevelsene gjorde reisen vår uforglemmelig! Vi kom i kontakt med bransjeeksperter og diskuterte energiutfordringer, trender og global politikk. Det var en perfekt anledning til å inngå nye partnerskap, noe som ga drivstoff til innovasjonen vår. Like viktig var det at vi også brukte tid på TESUPs Miami-kontor, der vi samarbeidet tett med det enestående produktdesignteamet vårt, og kreativiteten vår nådde nye høyder.


*Vårt kontor i Miami


Slipp kreativiteten løs i Miami:


Vårt TESUP Miami-kontor, som ligger i det pulserende hjertet av Coral sentrum, fungerer som en inkubator for noen av våre mest ekstraordinære ideer. Det er ikke rart at Miami ble rangert som den nest mest kreative byen i USA for 2022 av Workamajig. Vårt talentfulle team henter inspirasjon fra Miamis dynamiske atmosfære, og designer og perfeksjonerer revolusjonerende vindturbiner, solcellepaneler og andre fornybare energiprodukter.


Miami er ikke den eneste byen som inspirerer våre kreative sinn. Vi har designkontorer i California, London og Alicante også! På disse stedene jobber våre mangfoldige og talentfulle team hardt for å skape innovative produkter som holder seg oppdatert med de siste trendene og fremskritt. Hvert kontor spiller en avgjørende rolle i vår innovasjonsreise, og fremmer en kontinuerlig syklus av kreativitet.


Revolusjonerer industrien:


Mens vi var i Miami, hadde vi et spennende oppdrag om å fullføre designen av et av våre kuleste og mest futuristiske produkter. Denne fantastiske kreasjonen vil bli lansert i slutten av 2023, og den kommer til å totalt endre fornybar energiindustrien. Hos TESUP handler vi om innovasjon, og våre fantastiske produktdesign beviser det. Vi er dedikerte til å skape en bærekraftig fremtid for alle.


Bli med i samtalen:


Vi setter pris på din mening og vil gjerne høre dine tanker om den mest kreative byen i vårt TESUP-nettverk. Hvilken by, i ditt perspektiv, er et eksempel på den perfekte blandingen av innovasjon og kunstnerisk inspirasjon? Bli med i avstemningen vår og avgi din stemme på enten vårt dynamiske Miami-kontor, det travle Londonkontoret, det solfylte Alicante-kontoret eller det innovative California-kontoret. Dine innspill vil veilede oss i å utforske og feire den kreative ånden til ditt foretrukne sted i fremtidige artikler.


Hvilket av TESUPs designkontorer eksemplifiserer etter din mening den perfekte blandingen av innovasjon og kunstnerisk inspirasjon?

  • Kontoret i Miami

  • Kontoret i London

  • Kontoret i Alicante

  • Kontoret i California

bottom of page