top of page

Sol og vind Vibber


Alle må ha hørt om ordet "vibe" et sted, spesielt de siste 5 til 10 årene, selv om røttene går tilbake til 1960-tallet og dette ordet er en forkortelse for vibrafon som betyr et slaginstrument i metallofonfamilien.

Et tidlig eksempel på gode vibrasjoner brukt i en metafysisk betydning for "positiv energi" forekommer i Frank Earl Ormsbys astrologitekst fra 1893 The Law and the Prophets. https://www.dictionary.com/e/slang/good-vibes/


Så "vibe" er en forkortelse av ordet vibrasjoner, hva er så vibrasjon?Vibrasjoner er frekvenser eller bølger, vi ser vibrasjoner av lyset gjennom øynene våre og hører ved hjelp av vibrasjoner av lyden. Vi føler og føler også vibrasjoner som skaper følelser og tanker. Så stemningen handler om hvordan du føler og føler deg og hvordan du påvirker og blir påvirket av miljøet ditt.

Du lager vibrasjoner, tolker dem og sender dem til andre. Det er derfor du føler felles vibber for folk fordi måten du føler og leser vibrasjonene ligner på hverandre.
La oss se nærmere på dette ordet vi bruker nesten hver dag. Vibe betyr en persons emosjonelle tilstand eller atmosfæren til et sted slik det kommuniseres til og føles av andre; overføre eller gi ut; stemningen til et sted, situasjon, person og måten de får deg til å føle deg; å like noen eller noe og føle seg komfortabel og fornøyd med dem; å nyte å spille, lytte til eller danse til musikk på en avslappet måte; å sende gode ønsker til noen i henhold til den engelske ordboken.
Vi kan si at det er relativt populært blant ungdom. Grunnen til dette er at ungdommen omfavner enhver form for endring eller innovasjon uten å nøle. De bruker vanligvis ordet vibe om positive ting; bare positive vibber! Vi ser ordet vibe selv i gjenstandene vi bruker hver dag, brodert på klær, trykt på krus, telefoner, teknologiske enheter...


The Beach Boys - Good Vibes sang inn 1966

Vibe konnoterer en annen betydning for alle. Jeg personlig foretrekker å bruke vibe for positive konnotasjoner også, nok negativitet for livene våre. La oss holde ting positivt!


Og for Tesup fremkaller det hvor viktig vinden er for oss og at vi føler i hvert øyeblikk av livet vårt. Hvis det hele henger sammen, tenk positivt, del positivt slik at positive og gode ting finner deg, til slutt det du planter nå vil du høste senere.


Vi bruker det mest i dagliglivet siden det er noe for gode øyeblikk i et par sekunder. Her er noen kommentarer om vibber fra Tesup-teamet:


Vibes er et vanlig ord i dagens verden, spesielt akseptert av generasjon Z.


Vibber omtaler meg som humør, ånder, positive åndelige ting.


Selv om vi ikke forstår eller ser vibrasjonene eller frekvensen, kan vi føle stemningen.


En Tesup-stemning er for det meste å være avslappet.


Tesup minner oss om dynamikk. Ettersom universet endrer seg og utvikler seg med energifeltene dynamisk, er Tesup det også.

Vi beundrer virkelig naturen, alt vi gjør og produserer er å beskytte den. Vibbene våre former handlingene våre, vi opererer kun med vind og sol!

I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page