top of page

Støtter neste generasjon basketballstjerner

Hos TESUP setter vi samfunnsansvar i hjertet av virksomheten vår og jobber hardt for å støtte samfunnet på alle mulige måter. Som en av handlingene for dette målet har vi stolt støttet Kerem Gonlum Basketball Academy i London siden begynnelsen av 2022. Disse unge idrettsutøverne er fremtiden til sporten, og vi er beæret over å være en del av reisen deres.
Barna på dette laget har en lidenskap for basketball som er uten sidestykke. De bruker utallige timer på å øve og perfeksjonere ferdighetene sine, og det viser seg på banen. De jobber sammen som et lag, og støtter hverandre gjennom oppturer og nedturer i spillet. Spillere som bare trenger å trene med vår støtte eller sporadiske øvelser for å holde ferdighetene friske er alltid velkomne.


Men det handler ikke bare om spillet, det handler om verdiene de lærer gjennom basketball, som lagarbeid, utholdenhet og sportsånd. De lærer å være ledere på og utenfor banen, og det er virkelig inspirerende å se.


Vi tror at ved å støtte disse barna investerer vi i idrettens fremtid og i fremtidens ledere i samfunnet vårt. Disse barna har store drømmer, og vi ønsker å hjelpe dem med å oppnå disse drømmene. Alt i alt er barn vår fremtid, alt vi gjør er for dem, for å gi dem en bedre fremtid.


Vi er spente på å se hva fremtiden bringer for disse unge utøverne, og vi ser frem til å støtte dem hele veien. GÅ LAG!


"Vinnerne er ikke folk som ikke mislykkes, men folk som aldri slutter"


Som et selskap tror vi på kraften i hardt arbeid og besluttsomhet, og teamet legemliggjør disse verdiene. Derfor er vi så glade for å støtte dem og se fremtiden i deres øyne. De er et lysende eksempel på hva som kan oppnås gjennom hardt arbeid og besluttsomhet. De er også en inspirasjon for unge basketballspillende barn i samfunnet til å fortsette å spille, alltid se frem og tilbake, og å strebe etter storhet.


I DAG kr 4000 RABATT

bottom of page